'Holder vi et år?'-deltager frygter hadkommentarer: Folk er barske på nettet

Der kan være mange overvejelser, inden man siger ja til at medvirke i et tv-program. For den ene af deltagerne i TV 2's nye program 'Holder vi et år?' var det tanken om den kultur, der hersker på de sociale medier, der fyldte meget.

TV 2 har netop skudt et nyt tv-program i luften, hvor fire par har sagt ja til at lade tre eksperter teste deres nyelige parforhold, og ud fra videnskabelige undersøgelser skal eksperterne vurdere, om parrene holder et år.

Et af de nye par, der har sagt ja til at medvirke i kærlighedseksperimentet, er Susanne og Jonas, men særligt Susanne har haft mange betænkeligheder ved at medvirke på tv, og i starten sagde hun også nej til at medvirke, selvom deres forhold havde brug for et lup udefra.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Mød parrene i nyt kærlighedsprogram på TV 2

- Jeg var helt vild med konceptet og eksperimentet, men tanken om, at jeg skulle på tv, var fuldstændig uoverskuelig, og det kunne slet ikke komme på tale, fortæller Susanne til Her&Nu og fortsætter:

- Tanken om at alle mennesker skulle se mig, det var svært. Det var ikke tanken om at dele du af mit parforhold, for jeg er et ret åbent menneske, der fortæller åbent om tingene til venner og kolleger, men det med at alle, jeg nogensinde havde kendt, skulle se mig på tv, den tanke kunne jeg ikke have, fortæller Susanne, der dog endte med at sige ja, da hun så det som en enestående mulighed.

LÆS OGSÅ: Karina efter 'Luksusfælden': Svines til

Frygter folk på de sociale medier

Nu er programmet optaget, og det første afsnit har også været vist på tv, derfor er det nu hele modtagelsen og folks meninger, der fylder hos Susanne.

- Jeg sidder tit og læser de her kommentarer på de sociale medier, og jeg synes, at folk er meget barske i deres udmeldinger. Jeg kan selvfølgelig også have mine meninger om de mennesker, der stiller op på tv, men så holder jeg dem for mig selv. Hvis man ikke har noget fornuftigt at sige, så synes jeg, at man skal tie stille, fortæller Susanne og fortsætter:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Stor ændring hos ‘Vild med dans’-dommerbordet

- Der vil helt sikker sidde nogen, der har nogle meninger om både Jonas og jeg. Og jeg er heller ikke interesseret i, at Jonas bliver svinet til, så det har meget været min betænkelighed ved at medvirke, fortæller Susanne, der dog kan trække vejret i det hele stadig, men hun er spændt på, hvordan programmet bliver modtaget.

Du kan følge Susanne og Jonas og de tre andre par i 'Holder vi et år?' hver torsdag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

De fire par i 'Holder vi et år?' (Foto: André Blinkilde/TV 2)
De fire par i 'Holder vi et år?' (Foto: André Blinkilde/TV 2)

LÆS OGSÅ: Stjernepar venter barn: Afslører babys køn og ankomst

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Umut springer ud som dommer i populært madprogram