Efter to dage i isolation: 'Holder vi et år?'-deltagere frygtede at gå fra hinanden

Efter to døgn med alt for lidt søvn, overvågning, interviews og parforholdstests, var det ved at være nok for det ene par i TV 2's nye kærlighedsprogram 'Holder vi et år?'.

Efter to dage i isolation og med parforholdstests, bliver Susanne presset, og da parret igen og igen konfronteres med mange negative ting i forholdet, bliver hun bekymret for, om forholdet kan holde.

- Vi taler om vores personlige dårlige sider, hvor jeg siger, at der er nogle begrænsninger i forholdet, og det gjorde mig frustreret og ked af det. Og så var det bare dråben, der fik bægeret til at flyde over på den sidste opgave, hvor vi taler om, hvad vi ser som den største trussel mod vores parforhold, hvor vi taler om rammerne for, hvordan vi ser et forhold. Jeg får snakket mig så meget varm der, og jeg synes, at det ser håbløst ud, også fordi det er en samtale, vi har haft mange gange uden for hotelopholdet, fortæller Susanne til Her&Nu.

LÆS OGSÅ: Jonas og Susanne fra 'Holder vi et år?': Derfor er vi med i programmet

Jonas er meget enig i, at stemningen var trykket, men han mener også, at det er alle omgivelserne på badehotellet, der har spillet ind negativt.

- Det kan ikke undgå at påvirke en lidt, når der er kamera på, og man skal tale til interview hele tiden. Man får nogle opgaver, hvor man bliver presset, og man er træt, fordi man sover dårligt. Så vi er presset til det yderste. Man kan ikke blive ved med at smile og synes, at det var et skønt ophold, for det var det ikke. Det var ikke badeferie, vi var på, slår Jonas fast.

LÆS OGSÅ: Tidligere 'X Factor'-deltager starter ny musikalsk rejse

selvom parret havde været sammen et halvt år forinden optagelserne, så var Susanne oprigtig bange for, at forholdet allerede ville slutte efter opholdet på badehotellet.

- Vi var enige om, at det var en lang tur hjem i bilen, og ingen af os orkede at tale mere om tingene, men vi kunne samtidig ikke lade være. Jeg synes, at det så lidt sort ud, da vi tog hjem, fortæller Susanne og Jonas følger op.

LÆS OGSÅ: Melissa taler ud: Sådan er det gået siden 'Mit plastikmareridt'

- Ja, vi skulle lige hjem og sove på det. Vi blev udfordret på nogle lavpraktiske ting, men de havde også gnavet sig ind i vores underbevidsthed, hvor vi var nødt til at diskutere, om vi skulle være sammen eller ej.

Parret fik efterfølgende sovet på det og valgte at fortsætte forholdet og eksperimentet efter opholdet på badehotellet. Følg parrets op- og nedture og se, om de holder et år, i TV 2's nye kærlighedseksperiment 'Holder vi et år?' hver torsdag kl. 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Så du ham i går aftes? 'Landmand' Claus fik nok