Efter et år: Forelskelsesrusen har ikke lagt sig

Eksperterne fik ret i deres forudsigelse af Stine og Claus' forhold, og selvom eksperternes antagelse i sidste ende ikke ville få indflydelse på Claus og Stines forhold, så er de glade for, at de ser det samme i forholdet, som de selv gør.

Claus og Stine fra 'Holder vi et år?' blev af eksperterne spået til at være sammen på deres et års dag, og den forudsigelse fik eksperterne ret i. Ifølge Claus og Stine har det været meget afgørende for deres forhold, at de har mødt hinanden på det rigtige tidspunkt i livet.

- Hvis vi havde mødt hinanden for fem år siden, så havde vi ikke været klar. Men fordi vi begge har været i et tidligere forhold, hvor vi har været gift og har fået børn, har det gjort, at vi er seriøse omkring forholdet, og vi vil rigtig gerne forholdet, fortæller Stine til HER&NU efter seriens sidste afsnit.

LÆS OGSÅ: Deltager i 'Holder vi et år?' har utroskab med i bagagen: Jeg hadede mænd

Claus er meget enig med Stine, og han mener også, at deres styrke ligger i fortiden.

- Vi kender de fejl, vi har begået, og når man kender dem og er ærlig omkring dem, så ved man også, hvad man skal undgå i et nyt forhold. Man skal udvikle sig sammen, men man skal også læne sig op ad de historier, man kommer med.

LÆS OGSÅ: Blev først snydt: Sådan opdagede Amalie graviditeten

Ifølge parret er de meget løsningsorienteret, og de forsøger ikke at finde fejl hos den anden, som kan trække forholdet i en negativ retning.

- Vi accepterer hinanden for dem, vi er, og giver plads til at rumme hinanden, og så er vi vanvittig gode til at snakke om tingene, hvis der er noget, fortæller Stine.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par åbner op om ufrivillig barnløshed

Stadig forelsket

I kærlighedseksperimentet på TV 2 er præmissen, at eksperterne skal vurdere, om forholdene holder, når de er kommet ud over forelskelsesrusen, som ofte er aftaget efter et år, men hos Claus og Stine eksisterer den stadig mere end et år efter, og særligt Claus lader den eksistere.

- Det er blevet hverdag, det er vi ikke i tvivl om, men for mit vedkommende, så er jeg stadig forelsket i Stine. Den boble er jeg ikke kommet ud af, men jeg tillader også mig selv at være i den. Den bekræftelse, jeg får fra Stine, den forstærker det, fortæller Claus.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Landmand Claus alene igen: Jeg gjorde det forbi

Stine derimod er ved at bevæge sig hen mod næste fase.

- Jeg er også stadig forelsket, men mange gange er det hverdagen, der rammer mig. Så jeg er også meget i den der hverdagsfase, som jeg tænker er næste fase, hvor man elsker hinanden ubetinget. Så jeg står lidt i begge lejre.

LÆS OGSÅ: Morten Østergaards klippe: Line er fantastisk

Parret har af eksperterne fået nogle redskaber med sig, som gør, at de har lettere ved at finde forelskelsen frem i en ellers travl hverdag, og det værdsætter de meget, for de betyder, at der bliver mere tid til at være mand og kone.

- Vi regner med, at den stadig er der lidt i baghovedet. Vi fik nogle gode råd fra eksperterne, som gør, at vi forhåbentlig ikke glemmer hinanden, og at vi ikke skal være bekymret for fremtiden, fortæller parret, der også er blevet bedre til at finde 'os tid'.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

Selvom eksperternes vurdering af forholdet ikke betød så meget, så er parret glade for, at alle tre eksperter forudså, at de stadig ville være sammen et år henne i forholdet.

- Det er dejligt at de bekræftede det, vi selv følte. Vi ville være undrende over, hvis de sagde, at vi ikke var sammen. Så vi er vildt glade, for det de ser, er jo sådan, vi er, fortæller Stine.

Parret bor i dag stadig sammen i Claus's bolig, som nu er blevet deres fælles hjem for dem og deres fem sammenbragte børn. Stine er ved at tage en ny uddannelse som fodterapeut, og i fremtiden drømmer parret om at bygge deres egen bolig og måske få et fælles barn.

LÆS OGSÅ: Ærlige Amalie: Derfor valgte jeg at få endnu et barn med Mikkel