Eksperterne vurderede dem 'ikke sammen': Sådan går det i dag

Nathasja og Rasmus blev i TV 2-programmet 'Holder vi et år?' vurderet til ikke at være sammen på deres årsdag, men eksperterne fik ikke ret i deres teori.

Nathasja og Rasmus fra TV 2-programmet 'Holder vi et år?' blev i slutningen af januar vurderet af et hold eksperter til ikke at være sammen efter et år. I aftenens sidste afsnit på TV 2 blev det afsløret, at parret trods eksperternes vurdering stadig er sammen.

- Vi har det godt, og vi har det sjovt. Det er klart, at når man flytter sammen, og der er to børn fra et tidligere forhold, og Rasmus har boet for sig selv som single, og jeg kom ud af et forhold på otte år, så er der bare nogle ting, der skal findes ud af. Det tænker jeg, at der er i alle forhold, men det er jo ikke negativt det hele, for så havde vi ikke været sammen, og så havde vi ikke fået et barn sammen, fortæller Nathasja til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par åbner op om ufrivillig barnløshed

Parret har været sammen i halvandet år nu, og de har boet sammen et års tid.

I programmet bliver Nathasja og Rasmus kritiseret af eksperterne for ikke at have så meget nærhed, hvilket ifølge Nathasja skyldes flere ting.

- Af respekt for børnene kyssede vi ikke en masse i starten af forholdet, da de også skulle vænne sig til, at det var en ny mand, deres mor kyssede på og ikke deres far. Og så er vi bare et mere privat par, og vi vidste jo godt, at der var kamera på, så derfor var vi ikke det par, der kyssede og krammede hele tiden. Derudover var jeg rigtig dårlig på grund af min graviditet, og der er ikke nogen, der skal være tæt på mig, når jeg er dårlig, fortæller Nathasja fortsat.

LÆS OGSÅ: Andreas Jessen flytter sammen med kæresten

Fra kaos til kernefamilie

I programmet vises mange negative scener med Nathasja og Rasmus, hvilket Nathasja er træt af, for det er ikke den virkelighed, hun oplever i forholdet, hvor de lever som en ganske almindelig sammenbragt kernefamilie.

- Folk, der kender os, kan heldigvis godt se, at det er klippet vanvittigt sammen, og de kan godt se, at hele sandheden ikke er med, fortæller Nathasja og fortsætter:

- I afsnit fem handler det kun om, at vi diskuterer i vores køkken. At vi har holdt havefest, hvor de var at filme en hel dag, og at vi har været ude og købe babyting, det er taget væk til fordel for et skænderi.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen og Nynne Larsen flytter sammen: Det føles naturligt

Mens optagelserne var i sidste fase, fødte Nathasja parrets fælles datter Lilja.

- Jeg blev sat i gang en uge før tid, da jeg havde leverbetinget graviditetskløe. Jeg havde en virkelig god og naturlig fødsel. Fra første ve og til hun var ude, tog det tre timer, så det var en drømmefødsel, fortæller Nathasja.

LÆS OGSÅ: CHOK! 'Nybyggerne'-dommer hentet med ambulance

Et væddemål bestemte navnet

Nathasja og Rasmus var ikke enige om, hvad deres datter skulle hedde - Nathasja ønskede Lilje, og Rasmus ønskede Lilja, så det blev afgjort ved et væddemål.

- Hvis Rasmus kunne få jordemoderen til at synge Backstreet Boys under fødslen, så kunne han vælge navnet, og det fik han hende til, så hun kom til at hedde Lilja, fortæller Nathasja.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trodser coronarestriktioner: Forbudt at bære mundbind i mine butikker

Videoen af jordemoderen, der synger, sendte parret til produktionsselskabet, men den blev desværre ikke taget med i programmet.

Lilja er i dag 12 uger, og Nathasjas børn Malik på 8 og Alba på 6 år har taget godt imod deres nye lillesøster.

- De er megaglade og så gode ved hende, fortæller Nathasja.

LÆS OGSÅ: 'Holder vi et år?'-par afslører: Ikke alt vises på tv

LÆS OGSÅ: 'Holder vi et år?'-deltager frygter hadkommentarer: Folk er barske på nettet