'Holder vi et år?'-par afslører: Ikke alt vises på tv

Parrene fra TV 2-programmet 'Holder vi et år?' havde selv til opgave at filme, og de har derfor selv kunne sortere i, hvad der skulle med på tv.

De fire par i TV 2-programmet 'Holder vi et år?' er nu kommet tilbage til hverdagen. De er blevet udstyret med et kamera og har selv til opgave at filme alle op- og nedture, men ikke alt kommer med på tv, det afslører parret Susanne og Jonas overfor Her&Nu.

- Vi har ikke tændt kameraet, hver gang vi har siddet kl. 2 om natten og været helt opløst, så tænder man sgu ikke for kameraet og tænker - ”det her skal nok med i et tv-program”. Så det er ikke det hele, man kommer til at se. Det er mere på overfladen, fortæller Susanne.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Mød parrene til den nye sæson af 'Nybyggerne'

Parret indrømmer, at de godt kunne have været bedre til at få alt med.

- Vi burde nok have tændt kameraet, når alt er surt, og det gør vi også en enkelt gang, men det er ikke det første, man tænker på, når man er ked af noget eller sur, fortæller Jonas.

LÆS OGSÅ: Silas åbner op om sidste års medvirken i 'Vild med dans': Jeg modtog dødstrusler

Savnede eksperterne undervejs

De fire par ved ikke, hvilke eksperter der har overvåget dem på badehotellet, og da de igen kommer hjem til hverdagens rytme, har de heller ikke en guideline til eksperternes råd undervejs i resten af eksperimentet.

- Vi har ikke kunne ringe til eksperterne undervejs, så det er otte måneder i blinde, fortæller Jonas.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Mød parrene i nyt kærlighedsprogram på TV 2

Parret fik nogle gode råd med hjem fra badehotellet om dem som par, og de fik i første omgang ikke en forklaring på, hvad der ligger til grund for de gode råd, og de ved derfor heller ikke, hvordan de skal bruges, hvilket dog heller ikke har været en præmis i programmet.

- Det er tankevækkende at tænke på, hvordan det havde været, hvis vi kunne tale med eksperterne undervejs. Jeg ved godt, at det ikke er konceptet, men hvis vi havde haft f.eks. Lene på sidelinjen, havde det været godt. Men det var selvfølgelig ikke et parterapiforløb, og det var vi også indforstået med, men det kunne da være dejligt, fortæller Susanne, der især var frustreret over, at hun ikke vidste, hvordan de skulle bruge de observationer, der var lavet.

Følg alle parrene i 'Holder vi et år?' på TV 2 torsdag kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: Så du ham i går aftes? ‘Landmand’ Claus fik nok