Deltager i 'Holder vi et år?' har utroskab med i bagagen: Jeg hadede mænd

Stine og Claus har været ærlige i deres forhold lige fra starten, om det er en fordel, vil vise sig i programmet 'Holder vi et år?'.

Fire nyforelskede par har sagt jo til at sætte deres parforhold ind i et kærlighedseksperiment i nyt TV 2 program 'Holder vi et år?'. Ud fra en række tests og optagelser skal tre eksperter vurdere, om parrene holder et år. Et af de par, der har sagt ja til at deltage, er Claus på 41 år og Stine på 32 år fra Hobro.

Parret mødte hinanden på facebookgruppen ’Singler i Nordjylland’, hvor Claus havde skrevet en præsentation af sig selv, og Stine skrev hurtigt tilbage i en privat besked.

- Vores kemi på skrift var god, og så blev vi enige om efter kort tid, at vi skulle mødes, og det gik bare sindssygt godt, og så tog det bare fart derefter, fortæller Claus til HER&NU.

Deltagerne i 'Holder vi et år?' lukkes inde: Det rene 'Big Brother'

Stine og hendes to børn flyttede efter kort tid ind til Claus og hans tre børn, og efter 3,5 måned blev parret gift.

- Det var ren kærlighed. Vi ønskede at lukke fortiden ned, og det skulle være vores vej frem, fortæller Claus.

Parret er enige i eksperterne, når de siger, at det kan være farligt at gifte sig så tidligt i forholdet, da man er i en forelskelsesrus, men Claus og Stine har fulgt deres mavefornemmelse og tog beslutningen af ren kærlighed til hinanden.

LÆS OGSÅ: Efter to dage i isolation: 'Holder vi et år?'-deltagere frygtede at gå fra hinanden

Utroskab med i bagagen

En af de ting, som eksperterne påpeger i programmet, er, at Claus og Stine har stor tillid til hinanden og ro i parforholdet, hvilket måske kan skyldes den ærlighed og åbenhed, de har haft til hinanden fra start af.

- Jeg fortalte Claus den første aften, at jeg havde været ude for utroskab gennem to år, og det gjorde jeg, fordi han skulle vide, hvad jeg havde med i bagagen, da det har givet mig traumer, fortæller Stine til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke havde været nede og ligge over sådan en episode, fordi det har da påvirket mig meget. Jeg havde en periode efter det forhold, hvor jeg hadede mænd, og der skulle ikke komme nogen mænd ind i mit liv, og der var jeg faktisk single i nogle år efterfølgende.

Claus reagerede positivt på Stines åbenhed.

- Han accepterede det og ville vise, at han ikke er sådan en person, fortæller Stine, og Claus supplerer.

LÆS OGSÅ: Rikke efter 'Luksusfælden': På kontanthjælp igen

- Fra min side var jeg nødt til at sørge for, at Stine ikke var i tvivl om, hvad mine intentioner var. Jeg ville vise, at jeg var til at stole på og ville hende.

Følg Claus og Stines liv som sammenbragt familie med alle op- og nedture hver torsdag kl. 20.00 på TV 2

LÆS OGSÅ: Sådan gik Stines møde med Niels’ forældre