Nikolaj og Jeppe i 'Først til verdens ende': Forældrenes mareridt

Det var Nikolajs hustru, Mie, der fik ideen til, at Nikolaj og Jeppe skulle medvirke i programmet, men deres forældre brød sig ikke om det.

Brødrene Nikolaj Saabye, 41, og Jeppe Saabye, 32, har aldrig haft særlig meget tilfælles i livet, og deres broderskab har været fuld af uenigheder og diskussioner. Da Jeppe sprang ud som homoseksuel i en alder af 25, trak han sig mere og mere fra Nikolaj og den øvrige del af familien, da han følte sig anderledes.

Så da muligheden meldte sig med en tur til verdens ende, greb Nikolaj og Jeppe chancen for at komme tættere på hinanden og lære hinanden at kende på ny.

LÆS OGSÅ: SE HER: Få meget mere af 'Først til verdens ende'

- Vi ville gerne tættere på hinanden, men vi vidste også, at det kunne gå begge veje. Enten bliver vi super trætte af hinanden og råber og skriger, fordi det har vi prøvet før, eller også ville vi finde hinanden, fortæller Jeppe, og storebror Nikolaj afbryder.

- Det var en kæmpe chance. Vores mor var et stort nervevrag. Det var helt galt. Hun var virkelig nervøs for, at vi kom hjem, og det var blevet endnu værre, fortæller Nikolaj.

LÆS OGSÅ: Marianne og Lars kæmpede for kærligheden: Sådan går det i dag

Ifølge brødrene var morens bekymring velbegrundet, da der var en reel mulighed for, turen ville gå galt.

- Jeg lå da nogle dage op til turen med en knude i maven og tænkte, om det nu var klogt, fortæller Nikolaj.

LÆS OGSÅ: FÅ DET FULDE OVERBLIK over Teiturs retssag

Ifølge brødrene prøvede deres far at overtale dem til at blive hjemme. Men heldigvis gik alt godt. Allerede i løbet af et par dage kom brødrene tættere på hinanden.

- Vi blev bare nødt til at acceptere hinanden, for vi havde ikke andre, og vi blev hjulpet til at åbne os op, fortæller Jeppe, der fandt ud af, at han faktisk er meget ens med sin bror.

- Vi har de samme værdier og ambitioner, og vi var faktisk meget enige på turen og blev irriteret over de samme ting.

LÆS OGSÅ: 'Løvens Hule'-investor: Jeg er ude

I dag er brødrenes forhold forandret til stor glæde hos forældrene.

- Vi er gode til at skrive til hinanden og støtte hinanden, og vi kan altid gå til hinanden. Det er de små ting for mig, hvor jeg virkelig kan mærke en forskel, fortæller Jeppe, og Nikolaj er enig.

- Vi spørger hinanden om råd og involverer os i hinandens liv og viser interesse. Vi er gået fra at være brødre, og det er vi stadig, men nu er vi også venner, fortæller Nikolaj.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: Alle pigerne i sæson 2 af ‘Bachelor’