'Luksusfælden'-deltager indrømmer: Det er en ekstremt dårlig vane

Hver måned hæver Patrick et stort pengebeløb fra banken. Nu forklarer han, hvad han bruger pengene på.

I aften er der premiere på sæson 30 af 'Luksusfælden'. Her besøger eksperterne Patrick, som ikke har råd til at betale sine forsikringer og kreditorer, men som sagtens kan bruge tusindvis af kroner på gambling og fastfood.

LÆS OGSÅ: Grev Nikolai deler private feriebilleder

Og så er der de penge, som eksperterne slet ikke kan placere. Et hul i budgettet. Nemlig Patricks kontanthævninger.

- Jamen, det er forbrug. Altså, der må jeg sige, at jeg er lidt gammeldags. Jeg kan godt lide at have kontanter. Det er også dumt, fordi man mister overblikket. Men jeg ved, at alle kontanthævninger er gået til nøjagtigt det samme, som det I kan se. Der er helt sikker også mad og spil under det, I kan se.

LÆS OGSÅ: Jaffer og Bolette deler skøn video: Bryllupsklokkerne ringer

Patrick er også flov over sin økonomiske situation i det hele taget. Så flov, at han har isoleret sig selv fra dem omkring ham, alle undtaget hans søster, Isabella. Hun kender til hans økonomiske vanskeligheder, men hun er også chokeret over, hvor meget gambling fylder i budget. I aftenens episode må Patrick også indrømme overfor hende og eksperterne, at han ikke længere har kontrollen, når det kommer til spillet:

- Det er en ekstremt dårlig vane, det med Oddset. Jeg har også på et tidspunkt udelukket mig selv for nogle år tilbage og spillede ikke i en lang periode.

LÆS OGSÅ: Store konsekvenser for Umut og kæresten: Vi har mistet venner

Patrick forklarer, at han har været medlem af ROFUS, som er Spillemyndighedens register, hvor personer kan registrere sig for at blive udelukket fra både online- og fysiske gambling steder. Han må dog også erkende overfor sin chokerede søster, at han ikke længere er begrænset af ROFUS:

- Jeg står ikke i ROFUS nu, nej.

Du kan se det nyeste afsnit af 'Luksusfælden' på Viaplay eller i aften kl 20.00 i aften på TV3.