Kendt TV 2-profil vil købe festival

Nikolaj har sammen med sin partner kastet anker for et stort event-projekt.

Nikolaj Saabye, der er kendt fra TV 2-programmet 'Først til verdens ende', som han vandt med sin bror Jeppe, har kastet sig over et nyt stort projekt.

Sammen med sin partner David Skipper Krogsbøll ønsker han at overtage Regattaen i Silkeborg, der er en af Danmarks ældste festivaller, det skriver Midtjyllands Avis.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Jonas afslører: Hun er min yndling

Nikolaj Saabye er sammen med David Skipper Krogsbøll direktør af eventvirksomheden S&S Event, der er en nystartet og lille virksomhed med base i Albertslund, og det er S&S Event, der tilbyder et millionbeløb til boet efter den konkursramte ildfest, Regattaen i Silkeborg.

- Jeg vil ikke sætte beløb på, men kan bekræfte, at vi gerne vil smide et millionbeløb ind for at redde alle parter ud med skindet på næsen. Det skal ende med en løsning, så alle får dækket en stor del, siger Nikolaj Saabye til avisen.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-babe afslører abort: Føler mig skyldig

Beløbet alene skal dog ikke komme fra den lille eventvirksomhed, men fra en investorgruppe med nogle holdingselskaber og nogle tunge aktører fra den danske musikbranche bag sig.

Tanken bag udbyttet af overtagelsen, holder Nikolaj stadig for sig selv, da aftalen endnu ikke er gået i hus med Silkeborg Kommune.

- Det skal vi i dialog med Silkeborg Kommune om, og indtil da vil jeg holde kortene lidt tæt til kroppen, fortæller Nikolaj.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller i drukneulykke: Jeg tænkte, nu skal jeg dø

Nikolaj bekræfter overfor HER&NU og Realityportalen, at det er korrekt, han er ved at overtage/købe Regattaen i Silkeborg.