Katerina Pitzner stopper diamanthandel med Rusland

Katerina Pitzners erhverv er i forvejen hårdt ramt. Alligevel sætter hun nu yderligere én begrænsning.

Diamanthandler og ejer af Diamant Børsen Katerina Pitzner har truffet en beslutning, der kan få afgørende betydning for hendes forretning og mulighed for at kunne tilbyde kunderne det, de vil have.

Som konsekvens af Putins beslutning om at gå i krig med Ukraine har Katerina stoppet handel med Rusland, det forklarer hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Reality-fyr henter ukrainske flygtninge i Polen

- På Diamant Børsen holder vi nøje øje med markedet og forholder os pt både afventende i forhold til indkøb af mindre diamanter, men sætter samtidig hårdt ind på fortsat at vinde gode deals på større diamanter til vores kunder. Dertil boykottes sten, der beviseligt kommer fra Rusland. Det kan betyde, at visse varer midlertidigt udgår, skriver Katerina i et længere opslag, hvor hun også forklarer diamantmarkedet generelt.

LÆS OGSÅ: 'Løvens hule'-stjerne afslører: Det er slut

Katerina er blot én ud af mange, der boykotter samarbejdet med Rusland. Også det kommende Melodi Grand Prix har valgt at udelukke Rusland for konkurrencen. Ligeledes har H&M lukket ned for salg til Rusland, og musiktjenesten Spotify har lukket kontorer i Rusland ned og slukket for statsstøttet indhold på tjenesten.

Det er blot få ud af mange, der har valgt at lukke forretning med Rusland for at vise sympati for Ukraine.

LÆS OGSÅ: CHOK! 'X Factor'-deltager smittet med Corona