Janni Ree til Reality Awards: Jeg ringer til politiet i morgen

De grove beskeder mod Janni Ree fra hendes gamle veninder har nået nye højder.

Janni Ree har den seneste tid modtaget grove beskeder fra to tætte veninder.

LÆS OGSÅ: Ikonisk reality-stjerne afslører skilsmisse og ny flirt

Blandt andet har hendes mand, Karsten Ree, modtaget et anonymt brev, og hun har selv modtaget en lang sms med afsender, så hun ved, hvem der er efter hende. Janni har allerede politianmeldt indholdet i beskederne. Men det er ikke slut endnu.

LÆS OGSÅ: Kort efter brud: 'Robinson'-Naja kysser på ny fyr

Da Realityportalen møder den tidligere 'Forsidefrue' til Reality Awards har hun nemlig lige fået at vide, at de to tætte tidligere veninder har været på spil igen.

- Jeg skal lave en politianmeldese i morgen igen, fordi min veninde er blevet ringet op i dag af en af de to personer, som ikke kender min veninde, og så har personen bare svinet mig til. Som politiet har sagt, så må man ikke rende og svine folk til på den måde. Det er chikane og bagvaskelse, når man ringer og bliver ved med at køre psykisk terror mod nogen, fortæller en rystet Janni.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup og Mikkel viser kæreste-tatovering frem

Janni og veninden er begge til Reality Awards, og den ubehagelige besked har sat en dæmper på festen.

- Min veninde er fuldstændig rystet og i chok. Det er meget ubehageligt. De har aldrig mødt hende før. Men de ved, at jeg kender hende, så de må have tænkt, at de lige ville ringe til hende. Måske har de vidst, at vi skulle til Reality Awards i aften, og så har de tænkt, at de lige ville lave lidt ballade. Så jeg ringer til politiet som det første i morgen, og så må min veninde vidne, forklarer Janni.

CHOK: Dropper 'Løvens Hule'

Trods de grove beskeder holder hun humøret højt.

- Jeg glæder mig til i aften. Det er altid sjovt. Det er en fest og et helt abegilde, hvor der sker lidt af hvert. Jeg tror ikke, jeg skal give den så meget gas i aften, men jeg skal overrække en pris. Men jeg har ikke fået at vide hvilken, griner Janni.

LÆS OGSÅ: Her er den nye 'Familien fra Bryggen'