Caroline Godrim

'Ex on the Beach'-stjerne afslører graviditet

Med en baby på 9 måneder og godt igennem første trimester er der nok at se til.

For ni måneder siden blev Caroline Godrim mor for anden gang, da sønnen William kom til verden. I forvejen har hun Oliver på 4 år fra sit forhold med 'Ex on the Beach'-fyren Mathias. De seneste år har Caroline dog fundet lykken i sin nye kæreste, og nu kan de to endnu en gang udvide familien.

LÆS OGSÅ: Janni forklarer snak om utroskab

Det afslører Caroline på Instagram, hvor hun fortæller, at de venter deres andet fælles barn.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham skal være far igen

- VI SKAL HAVE PSEUDOTVILLINGER!! Selv ikke søvnløse nætter og ulvetimer kan holde os fra at gøre det hele igen... Vi glæder os ubeskriveligt meget til at møde dig til oktober 2024 lille skat, skriver Caroline til en video, som kan ses nederst i artiklen.

Overfor Realityportalen / HER&NU fortæller Caroline, at hun ikke er skræmt ved tanken om at have to børn, der er så tæt i alder.

-Vi syntes det er helt vildt, og vi føler os så heldige at få lov at opleve det. Jeg er sikker på der bliver nok af se til men de skal nok få kæmpe glæde af hinanden, fastslår hun og erkender, at det ikke er helt nemt at være mor til to og gravid igen.

LÆS OGSÅ: Jonatan Spang trækker stikket

- Jeg har døjet lidt med kvalme her i starten, men det er heldigvis ved at gå over igen, og så er jeg ramt af ekstrem træthed, men det er der jo ikke noget at sige til, når man i forvejen har to krudtugler herhjemme.

LÆS OGSÅ: Er Sarah og Türker gået fra hinanden?

Caroline og kæresten kender endnu ikke kønnet på deres kommende baby, og de er ikke sikre på, at de har lyst til at vide, hvad det er før fødslen.

Se den søde video herunder: