Reality-babe tager stort skridt med ny kæreste

Den smukke 'Ex on the Beach'-babe går all in med sin nye kæreste.

For et år siden gik 'Ex on the Beach'-parret Caroline Godrim og Mathias Severinsen fra hinanden, lige som deres egen realityserie 'Fra fame til familie' havde premiere på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afvist af TV3: For kedelig

Men i efteråret afslørede Caroline, at hun havde fundet kærligheden på ny. Hun var dog meget hemmelighedsfuld omkring sin nye fyr, men der var ingen tvivl om, at forholdet var seriøst, for hun fortalte, at hun havde kendt ham, siden hun var 15, og at han agerede allerede papfar for sønnen Oliver.

Nu tager parret så næste skridt i deres forhold, det afslører Caroline på Instagram.

- En kæmpe drøm er gået i opfyldelse, vi kan nemlig nu kalde os for HUSEJER til vores absolutte drømmebolig! Hvor er det helt ubeskriveligt. Nu har Oliver fået sit barndomshjem, han skal vokse op i, med trygge rammer og den dejligste natur med masser af plads at boltre sig på, skriver Caroline på Instagram, og overfor Realityportalen uddyber hun:

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg er født som pige

- Det er en villa på 265 kvadratmeter med en kæmpe grund på over 5000 kvadratmeter beliggende nær Aarhus. Vi ved ikke præcis, hvor meget der skal laves endnu, men jeg er sikker på, at mine følgere kommer med på rejsen. Vi overtager allerede huset 1. juli, så rejsen starter lige om lidt. Det første vi skal lave er nok, at vi skal have malet alle lofter og vægge, shine køkkenet og badeværelsesmøbler op.

Den store grund gør det muligt for Caroline at have sine to shetlandsponyer med, så det er hun lykkelig for. Til gengæld skal hun af med sin store islænder hingst, en beslutning der dog ikke skyldes pladsmangel.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

- Vi må have op til fire heste, men jeg har ikke tiden til ham og vil hellere bare have mine to hygge-heste, fortæller Caroline.

Se Caroline og kærestens nye hus HER.