Caroline Godrim har fundet kærligheden igen: Jeg er glad og forelsket

Den nye fyr har allerede påtaget sig rollen som papfar til sønnen Oliver.

Det er ikke mere end to måneder siden, at det sidste afsnit af 'Fra fame til familie' blev sendt på Dplay. I programmet kunne man følge 'Ex on the Beach'-parret, Caroline Godrim og Mathias Severinsen, omlægge deres liv og flytte på landet med deres nyfødte søn Oliver. Desværre holdt kærligheden ikke, og netop som programmet havde sæsonpremiere i juni, kunne parret meddele, at de var gået fra hinanden.

Ikke længe efter bruddet fortalte Caroline, at hun håbede på at møde den eneste ene og forhåbentlig skabe den kernefamilie, hun altid har drømt om. I dag, fire måneder efter bruddet, er drømmen så småt ved at blive realiseret.

- Der er en ny fyr i billedet. Han lever bestemt op til mine forventninger og mere til. Jeg er rigtig glad og forelsket, afslører Caroline overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WOW! Derfor blev denne konkurrence forbudt i 'Robinson'

Siden hendes deltagelse i 'Ex on the Beach' har tilværelsen ændret sig en del for Caroline. Derfor er det også vigtigt for hende, at en potentiel kæreste skal vælge hende for den, hun er, og ikke på grund af hendes status i reality-verdenen.

- Jeg kender ham ret godt, da vi har kendt hinanden, siden jeg var 15 år. Så jeg ved, at han heller ikke vælger mig, fordi jeg er et kendt ansigt, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afvist af TV3: For kedelig

Agerer papfar for Oliver

Den nye fyr i Carolines liv har allerede mødt sønnen Oliver, og det er gået over al forventning.

- Han har virkelig taget rollen som papfar til sig, hvilket jo smelter en hver mors hjerte, lyder det fra den forelskede realitybabe.

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg er født som pige

LÆS OGSÅ: WOW: Denne kommentar starter stort drama hos reality-deltagere

LÆS OGSÅ: Realitybabe om transkønnet kæreste: Han er mere mand end nogen anden