Mathias: Det tænkte jeg om Caroline, da jeg mødte hende første gang

Caroline Godrim og Mathias Severinsen mødtes i første sæson af reality-programmet 'Ex on the Beach', der blev vist i 2018. Her var det ikke ligefrem kærlighed ved første blik.

- Første gang jeg hørte hende tale, var hun umiddelbart ikke rigtig min type. Men så har det jo heldigvis vist sig siden, at hun faktisk rigtig meget er min type, fortæller Mathias i reality-programmet 'Fra fame til familie', og det er Caroline enig med ham i.

LÆS OGSÅ: Türker truer Føtex med advokater

- Vi er lidt som Ying og Yang, siger hun.

Men siden har meget ændret sig, og måske er de tidligere 'Ex on the Beach'-deltagere alligevel ikke hinandens typer.

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?

Mathias og Caroline i 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsen)
Mathias og Caroline i 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsen)

Alligevel ikke hinandens typer

I lang tid virkede det ellers for omverden som om, at reality-parret var perfekte for hinanden. Det troede de også selv på, eftersom de flyttede sammen på den jyske hede i Herning og blev forældre til Oliver. Men i juni stod de frem og fortalte, at de er for forskellige fra hinanden og derfor går hver til sit.

Men hvordan livet har udviklet sig for dem, før de nåede det punkt, hvor de valgte at gå hver til sit, kan ses i 'Fra fame til familie'.

LÆS OGSÅ: AV! Iskolde paradisoer sletter sidste spor fra forholdet

I næste afsnit skal Oliver døbes, og derfor skal Caroline og Mathias ud og finde den rette kirke. Det er tydeligt, at det ikke er Mathias' favorit beskæftigelse.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay.