Realitystjerne om at blive far: Jeg er vokset med opgaven

'Ex on the Beach'-stjernen erkender, at det var en hård omstillingsperiode i begyndelsen.

Det var noget af en overraskelse, da Mathias Severinsen fandt ud af, at han skulle være far. I dag er han helt forelsket i sønnen Oliver på otte måneder, men det har taget sin tid at nå dertil.

- Jeg er vokset utroligt meget med opgaven. Der er ingen tvivl om, at det var en hård omstillingsperiode i starten, specielt for mig, fortæller Mathias til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe glæde: Oh Land har født

'Fra fame til familie'-stjernen er nemlig ikke født ind i rollen som far, men måtte tilvænne sig den nye tilværelse. Olivers mor, Caroline Godrim, som Mathias ikke længere er sammen med, var derimod et naturtalent fra begyndelsen.

- Caroline var i starten en rigtig dygtig mor, og så har hun bare holdt det niveau siden, hvor jeg synes, at jeg har udviklet mig koloenormt meget, både som menneske, men også som far, fortæller realitystjernen, som blev kendt i 2018, da han medvirkede i Danmarks første sæson af 'Ex on the Beach'.

LÆS OGSÅ: SE HER: Patrick Brylov gift med rigmandsdatter

Selvom Mathias erkender, at det er mærkeligt at se sin lille familie i det nye dplay-program 'Fra fame til familie', nu hvor han ikke længere er kærester med Caroline, så glæder han sig til at se sin egen udvikling i programmet.

- Det er bare en del af den proces, jeg har været igennem de sidste otte-ni måneder, så det bliver jo bare sjovt at se sin egen personlige udvikling, fortæller han.

I dag bor Mathias i Aarhus, hvor hans arbejde ligger, mens Caroline er flyttet til Rønde, hvor hun er omringet af familie og venner. Oliver bor hos Caroline fem dage om ugen, mens Mathias foreløbig får ham en enkelt overnatning om ugen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE! Kasper i øksedrama: Frygtede amputation

LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne: Jeg vil ikke kærlighed for enhver pris