Mathias Severinsen og Caroline Godrim deler ud af tiden omkring fødslen af sønnen Oliver i Dplay-programmet 'Fra fame til familie'. Parret gik dog fra hinanden lige inden deres program fik premiere i juli i år (Foto: Krestine Havemann)
Mathias Severinsen og Caroline Godrim deler ud af tiden omkring fødslen af sønnen Oliver i Dplay-programmet 'Fra fame til familie'. Parret gik dog fra hinanden lige inden deres program fik premiere i juli i år (Foto: Krestine Havemann)

Mathias og Caroline efter brud: Sådan får vi det til at fungere

'Fra fame til familie'-stjernerne er optimistiske om deres fremtidige samarbejde som forældre.

Caroline Godrim og Mathias Severinsen er lige nu aktuelle i Dplay-serien ‘Fra fame til familie’, hvor den lille familie, bestående af ‘Ex on the Beach’-parret og deres nyfødte søn Oliver, skal finde sig til rette i livet efter ‘Ex on the Beach’.

I dag er parret ikke længere sammen, men bor fortsat under samme tag, ind til de begge kan flytte ind i hver deres nye rækkehus, som de netop har skrevet under på. Carolines hus ligger i Rønde, hvor hun har familie og venner tæt på sig, mens Mathias rykker til Aarhus, hvor hans arbejde ligger.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne trækker stikket: Ville ønske, ingen kendte mig

Foreløbig skal Oliver være hos sin mor fem dage om ugen, mens Mathias får ham til overnatning en enkelt nat om ugen.

- Det er han ikke vant til. Det er altid mig, der har haft ham om natten nemlig. Bare så vi kan se, om det overhovedet virker, og om Oliver bliver meget ked af det, og hvordan han reagerer på de forskellige ting. Så får vi begge et frirum, så det er også dejligt, fortæller Caroline og fortsætter:

- Hverdagen skal nok komme til at løbe så fint, også sammen med Mathias. Jeg er sikker på, at vi nok skal kunne samarbejde. Når vi bor hver for sig, skal det nok blive fint, og vi skal nok være venner og have et fint forhold.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-hunk indrømmer: Jeg har udnyttet min fame til at score

Oliver er i dag otte måneder og skal starte i vuggestue eller dagpleje til oktober, når Caroline begynder at arbejde fuldtid.

- Vi er ikke sikre på, om det bliver dagpleje eller vuggestue, men det kommer an på, hvordan min arbejdstider er i forhold til afhentning. Men det bliver nok omkring Rønde, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Realityportalen anbefaler: Forslag til streaming-programmer

Der er hjælp at hente

Da Oliver skal bo hos sin mor størstedelen af tiden, får realitybaben hænderne fulde.

- Hverdagen bliver lidt hektisk, for jeg skal på arbejde fra 09.45 til 18 næsten hver dag, og så har jeg én hverdag fri om ugen, og så arbejder jeg hver anden weekend til klokken 16, fortæller Caroline, som skynder sig at tilføje, at hun har en masse mennesker omkring sig, som kan hjælpe.

- Nu kender jeg rigtig mange af mine veninder, som faktisk også er gået fra deres kærester for nyligt, og de bor også i det samme område, som jeg kommer til at bo, så dem kan jeg sparre med, og så bor mine forældre to kilometer fra, hvor jeg kommer til at bo, så han har sine bedsteforældre rigtig tæt på, og det er jo virkelig lækkert.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-hunk indrømmer: Jeg har udnyttet min fame til at score

Selvom Mathias ikke skal have sønnen boende fast, så er han også mere end villig til at aflaste, når behovet opstår.

- Hvis det stod til mig, så jeg jo Oliver hver dag, så jeg skal jo bare være god til at hjælpe Caroline, hvis hun har brug for det, og lige tage hen og hente ham fra institution en dag, eller hvis hun gerne lige vil have en friaften, så skal jeg selvfølgelig bare være rigtig god til at tilbyde min hjælp, lyder det fra Mathias.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-par slog op inden premieren på nyt program: Sådan bliver det at se