Mathias og Caroline i 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsen)
Mathias og Caroline i 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-par deler trist nyhed

 I det nyeste afsnit af 'Fra fame til familie' på Dplay har Caroline Godrim og Mathias Severinsen en tilståelse.

Det var under sydens sol, at Caroline Godrim og Mathias Severinsen fandt hinanden og kærligheden, da de begge deltog i første sæson af ‘Ex on the Beach’. Efterfølgende er luksustilværelsen ved det azurblå hav blevet skiftet ud med halmballer og bleskift i Herning.

Parret flyttede efter deres deltagelse i ‘Ex on the Beach’ til et landsted sammen, og i november 2019 gik de fra at være to til at være tre, da sønnen Oliver kom til verden.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde uenige: Skal Kenyas store ønske opfyldes?

Noget tyder dog på, at den store omvæltning har gjort, at romantikken mellem Caroline og Mathias stille og roligt er forsvundet. I det nyeste afsnit af 'Fra fame til familie' på Dplay fortæller parret nemlig, at de har valgt at gå hver til sit.

Der er dog ingen sure miner mellem Caroline og Mathias, som fortsat gerne vil have et godt venskab og lave familieting sammen.

-  Vi skal stadig holde barnedåb sammen, og den skal vi jo holde lige om lidt. Vi er jo ikke uvenner, og vi skal jo kunne gøre de ting sammen. Det kan også være, at vi om 13 år holder konfirmation sammen, forklarer Mathias i 'Fra fame til familie' på Dplay.

Til sønnens barnedåb, som blev afholdt efter optagelserne til 'Fra fame til familie', fortalte parret også, at de nok ikke var blevet sammen, hvis ikke Caroline var blevet gravid, samt at Caroline fremover kommer til at have sønnen fem af ugens dage.

LÆS OGSÅ: Amanda fik tilsendt videoen: Nicklaes kysser med Sara

Herunder kan du se klippet fra 'Fra fame til familie', hvori Caroline og Mathias fortæller, hvorfor de har valgt at gå fra hinanden.

LÆS OGS: ‘Paradise’-babe raser: Nu er det nok, Fie Laursen