Indlagt på sygehuset: De sidste tre uger har ikke været sjove

Den ene sygdom har erstattet den anden hos 'Vild med dans'-stjernen.

For Michael Olesen er alt ikke fryd og gammen lige nu. Det afslører han i et opslag på Instagram, hvor han fortæller, at han har været ramt af så meget sygdom, at han endte på hospitalet.

LÆS OGSÅ: Ung mor i svær graviditet: Overvejede abort

- De sidste 3 uger har ikke været så sjove. Først stod den på en voldsom omgang influenza, som også satte sig på lungerne, og i lørdags måtte jeg så indlægges på Hillerød sygehus, da mine tarme igen besluttede sig for at lave et knæk, skriver den tidligere 'Vild med dans'-stjerne og fortsætter:

- Men jeg er nu endelig kommet hjem igen og har det godt. Nu skal jeg bare have fyldt batterierne godt op, og hvilken bedre måde end at bruge weekenden med familien.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager anmeldt

Sådan skrev han lørdag på Instagram til en video, hvor han står og danser med sønnen Felix. Siden begyndelsen af januar er det da heller ikke meget aktivitet, man kan spore på hans Instagram.

Michael Olesen har tidligere været indlagt og er blevet opereret for tarmslyng, og han har døjet med mavebesvær og indlæggelser, siden han var barn.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op om svær tid: Familieretshuset hjælper os

Det strømmer ind med kærlighed og ønsker om god bedring fra Michael Olesens fans på Instagram. Se den søde video herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Michael Olesen (@michaelolesenvmd)