Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)
Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)

Gravide Nadia Shila: Frygter downs

Nadia Shila har været til en udvidet misdannelsesscanning, der ikke har vist de bedste tegn for hendes kommende søn.

'De unge mødre'-stjernen Nadia Shila kunne i starten af juni lykkeligt fortælle, at hende og ægtemanden Jeremy venter deres tredje barn sammen. En lille dreng, som indtil videre kaldes Henry. Nadia Shila er sat til at nedkomme i slutningen af januar, men nu viser en udvidet misdannelsesscanning, som Nadia Shila blev henvist til, at der måske er noget galt med fosteret.

- Til den almindelige misdannelsesscanning fandt de nemlig det, der hedder Ekkogene tarme, som er tarme, der lyser op og er meget tykke, hvilket de helst ikke skal være. Det kan åbenbart være en del af udviklingen, men da det er rimeligt sjældent fund, henviser de os til udredning hos specialister, skriver Nadia Shila på Instagram.

LÆS OGSÅ: Heidi om Nadia Shilas graviditet: Jeg bliver mormor for sjette gang

Nadia Shila fik til dels svar på den udvidede misdannelsesscanning med det samme.

- I dag var tarmene stadig meget tydelige, og han har en forstørret nyre. Begge ting er det, de kalder makere for blandt andet downs syndrom og bowel obstruction, skriver Nadia Shila fortsat.

LÆS OGSÅ: UH! ‘De unge mødre’-babe dater 'Paradise'-stjerne

Flere undersøgelser

Ifølge Nadia Shila skal hun have lavet en Ekkokardiografi, som er en ultralydsundersøgelse af hjertet for at lægerne kan være sikre på, at hjertet ikke fejler noget.

- Og så skal jeg til gentest samt til min high risk læge hver anden uge, indtil det enten forsvinder, eller til de finder ud af, hvad det er og kan lave en plan for, når Henry kommer ud. Det er desværre for sent med fostervandsprøve, da det kan sende mig i for tidlig fødsel, skriver Nadia Shila på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila raser over haters: Det er ikke alt, I ser

Ifølge Nadia Shila har de meget at tygge på.

- Men et plus er, at han vokser, som han skal, og er super aktiv. Vi håber, at det går i sig selv, og at vi trods det får en sund og rask lille dreng.

Nadia Shila og Jeremy har sammen børnene Hope og Hayden. Derudover har Nadia Shila fra et tidligere forhold sønnen Kyle, der er anbragt i Danmark, mens Jeremy har datteren Aile fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-stjerne fik spoleret sit hemmelige bryllup