Emil Thorups vilde transformation: Fra had til kærlighed

Emil Thorup har altid valgt mandefællesskaber og sport fra, men i et nyt program på Discovery+ og Kanal 5 giver han det en chance.

Modebevidst. Forfængelig. Pertentlig. Det er sådan, de fleste kender Emil Thorup, og netop de facetter af hans personlighed har bragt ham til der, hvor han er i dag.

LÆS OGSÅ: Blev valgt fra i skolen: Nu tager Bubber revanche

Dog har det ikke altid været lige nemt at være en dreng og senere en mand, der dyrker sine feminine sider. Da Emil Thorup var lille skilte han sig ud fra drengeflokken, og han har siden dengang haft svært ved mandefællesskaber herunder sport.

- Jeg hader sport. Jeg har aldrig set en landskamp. Jeg har aldrig set håndbold eller fodbold. Jeg har altid synes, at sport var mærkeligt. Jeg kunne ikke forstå, hvorfor folk gik til det, fortæller han til HER&NU.

I en alder af 40 år er Emil Thorup dog blevet en smule nysgerrig, og da han fik tilbuddet om at være med i 'Langt fra landsholdet', slog han til uden at blinke.

- Jeg blev nødt til at opleve det, og se hvad der sker bag kulisserne. Jeg ville gerne vide, hvad jeg var gået glip af alle de år, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Michael Juul Sørensen er død

En vild transformation

Under optagelserne til programmet gennemgik Emil Thorup en stor transformation, og i dag ser han anderledes på sportsfællesskaber.

- Jeg synes, at det har været rørende at være med. Vi har haft et fællesskab og et fælles mål. Mange af de ting, som har været fede, har foregået uden for spillet og kameraerne, forklarer Emil, som dog stadig ikke er helt overbevidst om, at selve sporten er fed.

- Jeg synes stadig, at det er mærkeligt at rende rundt efter en bold, men igen, jeg forstår fællesskabet omkring det. Jeg forstår, at det at træne i fitness ikke er det samme som at gå til fodbold.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltager indrømmer: Det er en ekstremt dårlig vane

Emil Thorup har allerede snakket med en ven om, at det kunne være fedt at starte et fodbold eller håndboldhold, men han tvivler på, at det bliver til mere end snak.

- Det der med at mødes en masse mænd, kvinder, blandet osv og have et fælleskab et par gange om ugen, kan virkelig noget.

Den erfarne vært tvivler dog på, at det bliver til mere end snak.

'Langt fra landsholdet' kan ses tirsdage klokken 21.00 på Kanal 5 eller Discovery+.