Elias har fundet kærligheden efter ‘Prince Charming’: Det er farligt

Elias har rodet sig ud i et forhold, der godt kan være farligt.

Elias valgte selv at trække sig i dating-programmet 'Prince Charming' på discovery+, da Jonas og ham ikke kunne blive mere end venner, og Elias valgte derfor at opgive sin plads i kampen om Jonas til fordel for de andre fyre, der ville det mere.

Efter optagelserne til 'Prince Charming' er det dog gået godt for Elias, der har fået en ny kæreste, det oplyser han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK! Populær bejler forlader programmet: Der er klippet rigtig meget i tingene

- Jeg lever lidt på en lyserød sky disse dage, for jeg har faktisk rodet mig ud i et forhold, fortæller Elias, der har fundet sammen med sin bedste kammerat, som han har kendt i ti år.

- Det var og er farligt at blive forelsket i sin bedste ven, men det er en risiko, vi begge efter mange overvejelser at friske på at løbe. Vi kender hinanden igennem fest i Københavns homo miljø, men vi har altid haft kærester samtidig, og derfor har vi ikke koncentreret os om andre end vores daværende kærester. Der har måske været et godt øjne til hinanden, men aldrig noget nogen af os har reageret eller handlet på, forklarer Elias fortsat.

LÆS OGSÅ: De kendtes ferie: Her rejser de hen

Parret bor ikke sammen, og de tager det stille og roligt.

- Vi bor begge i København, så vi er derfor sammen hele tiden. Vi beholder hver vores lejlighed for nu, men tanken er at flytte sammen, men vi har ingen stress omkring det, fortæller Elias.

LÆS OGSÅ: Bendtner overvejer at droppe ud: Kan ikke finde ud af det

Se Elias' kærlighed herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af D A N I E L L J (@daniellisbjerg)

LÆS OGSÅ: Følelsesdrama: Alle vil have ‘Prince Charming’