De fandt hinanden i ‘Prince Charming’: Sådan er forholdet i dag

Jonas' endelige valg faldt på bejleren Rasmus.

Det sidste afsnit af 'Prince Charming' er netop løbet over skærmen på discovery+, og her kunne nysgerrige og spændte seere se Jonas give sit hjerte til Rasmus.
- Jeg har ikke mærket kemien i maven... Jeg har mærket den i hele kroppen, siger en grådkvalt Jonas, da han afslørede, at hans valg var faldet på Rasmus. Tårerne trillede, mens de omfavnede hinanden med et kys, og Rasmus kunne endelig kalde prinsen for hans. LÆS OGSÅ: WHAT! Mathilde leder efter lejlighed uden Remee Men hvordan er det gået siden? Det har Realityportalen talt med både Rasmus og Jonas om.

- Jonas og jeg havde haft en meget særlig kemi, siden vi var på vores første solodate. Jeg syntes, jeg kunne mærke på ham, at han var begyndt at blive glad for mig og jeg for ham, fortæller Rasmus og beskriver følelsen i de sidste sekunder, inden Jonas afslørede sit valg:

- Jeg tror ikke så meget, det var overraskelsen over, at jeg troede, jeg blev fravalgt, der kom bag på mig. Det var mere det, at han fortæller, at han ikke har kunne mærke følelserne for mig i maven, for det var den oplevelse, jeg havde af ham og måske også derfor, jeg kun begyndte at føle mig lidt “udsat” hen mod slutspurten. Jeg er en type, der følelsesmæssigt går fra 0-100 på ingen tid. Jeg har svært ved at udvikle følelser for en fyr, og det var også først hen mod slutningen, at jeg kunne mærke, at jeg var faldet for ham. Da vi var tre fyre tilbage, vidste jeg, at jeg havde følelser i klemme, og så var det bare og finde ud af, om de følelser han havde for mig, var større end de var for de andre drenge.
LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvilken 'Bachelor/Prince Charming' ville du helst date?
Men selvom 'Prince Charming' endte lykkeligt, tog historien alligevel en anden drejning, da kameraerne slukkede. - Det er en længere historie med rigtig mange detaljer, men for at give en lidt kortere forklaringen, så nej. Vi er ikke sammen i dag, hvilket har ærgret mig rigtig meget, fortæller Rasmus og fortsætter: - Alt, hvad jeg har sagt og gjort under optagelserne har jeg ment, og de følelser, jeg udviklede for Jonas, var 100 procent autentiske. Jonas ændrede dog hurtigt karakter overfor mig, da kameraerne slukkede, og han rejste tilbage til Spanien, hvor han havde svært ved at give sig hen til mig alligevel - hvilket resulterede i en enmandskamp fra min side, som han ikke viste interesse i at deltage i. Der skal to til tango, og derfor endte vores eventyr desværre ikke så lykkeligt, som man kunne have håbet på. Han uddyber: - Der var som sådan ikke nogen af os, der slog op. Men det var Jonas' valg, at vi ikke skulle arbejde videre på det, vi havde skabt gennem programmet. Jeg har set ham to gange, efter vi kom hjem. Han kontaktede mig for en uge siden for at tale tingene igennem, og vi gav hinanden et kram til sidst og gik hvert til sit. Jeg sagde dog til ham, at jeg stadig holder fast i, at hans måde at håndtere det hele efter kameraerne slukkede, har været intet mindre end skuffede. Han gav mig en undskyldning til sidst.

En anden oplevelse for Jonas

Realityportalen har også talt med Jonas om tiden efter 'Prince Charming'. Han er ærgerlig over, at det hele endte, som det gjorde, men for ham handlede det om noget andet: - Rasmus og jeg har to forskellige oplevelser af forløbet. Det var ekstremt hårdt for mig til sidst i forløbet, og i nogle uger prøvede jeg virkelig at holde kontakten med ham. Men distancen var svær, så det gik bare ikke. Jeg havde håbet, vi kunne mødes her i sommeren, og så se, hvad der kunne ske, og vi har også mødtes en enkelt gang, forklarer Jonas og fortsætter: - Det var superhårdt for mig at komme ud af boblen. Jeg skulle jo dele min opmærksomhed mellem alle fyrene. Jeg havde et godt øje til Rasmus helt fra starten, men jeg kunne jo ikke kun satse på ham, sådan er det i det koncept. Det er synd, at det endte på den her måde, men jeg håber, jeg kan blive ved med at ses med Rasmus som venner. LÆS OGSÅ: BREAKING: Efter ni års kamp er de endelig blevet forældre I dag er Jonas fortsat bosiddende i Spanien, hvor han er single og nyder at have fundet sig selv igen. I skrivende stund er han på vandreferie med familien i hjemlandet Norge, og det nyder han.

Fik sin lykkelige slutning

Selvom Rasmus og Jonas' forhold ikke gik i den ønskede retning efter 'Prince Charming', har kærligheden alligevel indfundet sig hos Rasmus. - Jeg vil gerne indrømme, at nogle gange, når man mindst forventer det, så finder kærligheden alligevel vej til dig. Så jeg kan bekræfte, at jeg den dag i dag har en rigtig dejlig mand i mit liv, som giver mig kærlighed og glæde. Det er dog stadig forholdsvist nyt, så jeg holder hans identitet hemmelig lidt endnu, fortæller Rasmus om sin nuværende status. Så trods et knust hjerte, er han ovenud lykkelig for at have deltaget i programmet: - Jeg er stadig glad for min deltagelse og har det også bedre med det nu, end jeg havde det for et par måneder tilbage, da situationen med Jonas har påvirket mig en del. Men jeg er så taknemmelig for de drenge, jeg har fået gennem programmet. Vi har det så godt sammen, og de har været det hele værd. Jeg rejser til Barcelona med flere af dem om et par uger, så ja. Vi er glade for, at vi har fundet hinanden, slår Rasmus fast. LÆS OGSÅ: SE BOLIGEN: Her bor de i 'Prince Charming'
Herunder kan du se øjeblikket, hvor Jonas afslører sit valg:
Du kan se 'Prince Charming' på discovery+.