‘Prince Charming’-finalist efter afvisning: Ses stadig med Jonas

Han endte ikke med prinsen på den hvide hest, men han taler stadig med ham.

Det var lige ved og næsten, men han snublede ved målstregen. Sådan blev afslutningen på 'Prince Charming'-eventyret for Mikkel, der endte som nummer to, da Jonas valgte Rasmus.

- Ja, var det ikke noget værre noget? Sådan en forræder, griner Rasmus, da Realityportalen fanger ham og spørger, hvordan det var at blive fravalgt til allersidst!

- Haha, nej, fortsætter han.

- Det er helt okay, og jeg har det helt fint med hans valg. Vi brugte natten på godset over en flaske vin og masser af grin, og jeg fortalte, at jeg så hele programmet som et springbræt til at lære hinanden at kende, og han skulle vide, at hvis han valgte mig, var det noget, jeg så frem til. Jeg forstod godt, at man ikke går fra programmet som kærester, men som et springbræt til noget i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Forelsket 'Paradise'-babe: Han giver mig grund til at tro på kærligheden

Artiklen fortsætter under billedet ...

Amir og Mikkel i 'Prince Charming' (Foto: Krestine Havemann)
Amir og Mikkel i 'Prince Charming' (Foto: Krestine Havemann)

Ses stadig med både Rasmus og Jonas

Selvom eventyret ikke endte med kærlighed for Mikkel, forstår han godt, at Jonas' valg faldt på Rasmus, og han fået en masse andet godt ud af programmet.
- Jeg ved ikke, om jeg havde regnet med at blive valgt, men jeg havde lagt alle kortene på bordet og kastet bolden over til Jonas, forklarer Mikkel og fortsætter: - Det blev Rasmus, og når man ser finalen, så virker det også meget rigtigt. Så jeg er helt fattet omkring det. I dag er jeg i gang med at pakke mit liv i Mellemøsten ned, og jeg flytter til Danmark den 4. august. Jeg er single og har ingen på krogen - så hvis I kender nogen, som kan lide lange gåture på stranden, dårligt tv og masser af tacos, sender I dem bare min vej, griner han. LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Casper giver status på kærligheden: Her er jeg i dag For Mikkel er der ingen hard feelings, og han har faktisk stadig kontakt med både Jonas og Rasmus, fortæller han.
- Jeg taler stadig med Jonas, og vi har jo også lige mødtes i Barcelona, som faktisk var første gang, vi fik chancen for at tale siden finalen. Vi skal da helt sikkert mødes igen snart, men det bliver som venner. Vi har en sindssygt god kemi stadig - men helt klart på det venskabelige plan! Rasmus og jeg er blevet rigtig tætte siden programmet og hænger ud hver gang, jeg er i Danmark.. Han har endda besøgt mig i Dubai efter programmet, og otte af os drenge tager til Barcelona i starten af august sammen. LÆS OGSÅ: Ny reality-babe misundelig på Elvira Pitzner