WHAT! Er han det nye medlem af 'Forsidefruer'?

Der har altid kun været fruer med i 'Forsidefruer', men måske der er plads til forandring.

Realityprogrammet 'Forsidefruer' har eksisteret siden 2017, og der har ikke været meget udskiftning. En enkelt frue (Sarah Louise Christiansen red.) er stoppet i programmet, Jackie Navarro kom ind i sæson 2, og Karina von d'Ahé blev ny frue i sæson fem. Men nu er det måske tid til et nyt medlem og tilmed en mand.

Rasmus Lindbjerg blev et kendt ansigt, da han i år medvirkede i realityprogrammet 'Prince Charming', hvor han sammen med andre mænd prøvede at vinde prinsens hjerte. Det blev Rasmus, der stod tilbage som den sidste, men det endte ikke i et forhold med ham og prinsen Jonas.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue tvunget til at lukke sin forretning

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rasmus fortæller om sin drøm med 'Forsidefruer'.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe indrømmer: Fik noget særligt af Jonas

Der er flere tv-programmer, Rasmus drømmer om at være med i, men 'Forsidefruer' ligger nummer et.

- Jeg kan mærke, at det lige præcis er formatet for mig. Det med at gå rundt og hygge sig med vennerne, tager i spa, sladre, snakke og tjener gode penge på at hygge sig, det kan jeg sagtens, fortæller Rasmus til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Katerina bekymret for Elviras bryster

Ifølge Mikkel, der også medvirkede i 'Prince Charming', så er Rasmus den største 'Forsidefruer'-fan, man kan finde.

- Når vi ikke har optaget programmet i huset, så har vi bare snakket om 'Forsidefruer', hvor vi også talte om, hvem der skulle være hvem, og det er ingen hemmelighed, at Rasmus' største idol er Amalie, afslører Mikkel til bogreception på Elisa Lykkes bog 'Fantasier', hvor Amalie og Jackie også deltog med et kamerahold fra produktionen.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører lynfødsel: Mor til fire

Ud over 'Forsidefruer', så ville Rasmus gerne deltage i 'Fangerne på fortet' og 'Til middag hos'.

Rasmus er stadig bundet op på sin kontrakt med 'Prince Charming', der fortsætter et stykke ind i 2022, så skulle han blive tilbudt et job som forsidefrue, så bliver det først derefter.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree sikker: Har kun uger tilbage