Vidste du det? Reality-hunk har arbejdet sammen med Burhan G.

Rasmus har kun gode ord at sige om den populære musiker.

Reality-deltageren Rasmus Lindbjerg kendt fra dating-programmet 'Prince Charming' arbejdede sidste år sammen med både Burhan G. og Tobias Rahim, da han medvirkede i musikvideoen til sangen 'Burhan G', og det var en oplevelse, han sent vil glemme.

- Det har virkelig været fedt at arbejde sammen med dem. Burhan G er ærligt et af de mest nede på jorden mennesker, jeg har mødt. Man ved ikke helt, hvad man skal forvente af en mand, der har haft så meget succes i branchen over så mange år, men han var så nem at tale med og ligeså interesseret i, hvem jeg var, som jeg var i ham og hans projekt. Selv når der var pauser, kunne han finde på at spørge ind til mine ferieplaner osv. bare for, at jeg skulle føle mig tilpas på sættet. Virkelig et rart menneske, fortæller Rasmus til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne bryder grædende sammen: Frygter overfald

Også Tobias var en oplevelse at lære at kende.

- Tobias er sindssygt kreativ og meget on hands med hver eneste lille detalje i det, han laver. Han lavede optagelser om, hvis vinklen ikke var helt korrekt og insisterede på at beholde hans kreative vision på trods af, hvad instruktøren mente. Fedt, at mærke hans passion så tæt på, fortæller Rasmus.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: 'Bagedyst'-stjerne i voldsomt styrt

Rasmus er ikke den eneste fra 'Prince Charming', der har fået oplevelsen med de to stjerne, for også Martin fra samme program er med i musikvideoen.

I en særudgave af 'Vild med dans' mødte Rasmus både Burhan G. og Tobias Rahim igen til en optræden i TV 2-programmet, hvor de ønskede, at Rasmus dansede.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner stopper diamanthandel med Rusland

-  Jeg tror, det var et lille gimmick til tv, da jeg jo ikke er danser. Så jeg kæmpede lige ekstra hårdt de to dage, der var prøver op til showet, da alle de andre var professionelle dansere, griner Rasmus, der også denne gang havde en god oplevelse.

- Efter vi var færdige til 'Vild med Dans', aftalte vi (Burhan G. og Rasmus red.) også, at vi havde drinks til gode i den nærmeste fremtid sammen med vores fælles veninde Anja Nynne, som I måske kender fra 'X Factor', fortæller Rasmus.

LÆS OGSÅ: CHOK! 'X Factor'-deltager smittet med corona

Se musikvideoen herunder: