'Prince Charming'-Rasmus om brud: Jeg blev taget med bukserne nede

I virkeligheden var bruddet ikke helt så fredeligt, som de tidligere har givet udtryk for.

Det var ren lykke, da Rasmus Lindbjerg blev valgt som den store kærlighed for Jonas Løvik i 'Prince Charming' med ordene "Jeg kan mærke det i hele kroppen". Rasmus troede, at han havde fundet den mand, han skulle dele sit liv med, men han blev hurtigt klar over, at virkeligheden var en anden.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten deler glædelig nyhed

Nu fortæller han, hvad der egentlig skete mellem ham og prinsen i den nye podcast '112 for knuste hjerter'.

- Efter Jonas tager tilbage til Spanien, så har han bare sindssygt svært ved at kommunikere til mig. Det er meget mig, der tager initiativ til det hele. Han spørger ikke ind til mig, og så sidder jeg, da vi har været fra hinanden i en uges tid, og jeg kan godt mærke, han er lidt svær at kommunikere med, så vi har aftalt, at vi skal ringes ved en aften. Så siger jeg til ham, at jeg kan mærke, der er noget mærkeligt ved dig, hvad er det, der sker? Og så siger han, at han synes, det er lidt svært det hele, for han ved faktisk ikke, hvad det er, han vil, fortæller Rasmus og fortsætter:

- Jeg bliver ked af det, jeg bliver ramt af de ord, så det ender med, at jeg kører lidt op i telefonen og siger med en lidt bestemt tone, at han kan kontakte mig, når han ved, hvad han vil, for det her frem og tilbage kan jeg faktisk ikke bruge til noget. Så du kan kontakte mig, når du har fået styr på dine ting og ved, hvad det er, du vil med mig.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Det hjalp dog ikke meget, at Rasmus blev bestemt overfor Jonas, for efter halvanden uge, hvor Rasmus næsten ikke tænkte på andet og gik og var ked af det, havde han stadig ikke hørt fra prinsen. Herefter rakte han alligevel ud til Jonas for at høre, om han er okay. Det er han, han havde bare haft en lang uge. Mere respons fik Rasmus ikke.

For Rasmus var det hårdt, fordi han dels var smaskforelsket i Jonas, og dels fordi han så inderligt gerne ville vise hele Danmark, når de så programmet, at kærligheden havde sejret, og de stadig var sammen efterfølgende. Den drøm synede dog længere og længere væk.

LÆS OGSÅ: Nu kommer forklaringen: Derfor sluttede det mellem Léa og Nicolai

Håbet kom tilbage

Men et enkelt håb holdt Rasmus fast i, for det var stadig meningen, at Jonas skulle flytte hjem til Danmark, og her håbede Rasmus, at kommunikationsproblemerne ville være fortid, og de to kunne begynde at bygge den fremtid op, som de havde talt om i programmet.

- Et par dage inden, at første afsnit blev sendt, var vi til noget pressefest på det her program, hvor det kun er mig og de andre bejlere. Jonas skriver så til mig, at jeg er faktisk i København, så kan du lade være med at sige til de andre fyre, at jeg er her, for så vil jeg gerne lave en surprice-appearance senere. Og så kommer han så op i lejligheden, hvor vi står, og han får ligesom taget runden rundt og givet mig et kram og sagt hej til mig og går egentlig bare videre. Festen fortsætter, og vi snakker overhovedet ikke sammen mig og ham, fortæller Rasmus og fortsætter:

- Og så er der åbenbart en af de andre deltagere, der får sagt noget til Jonas og siger, at den måde du har været på overfor Rasmus, efter I kom hjem fra programmet, det er seriøst under alt kritik, og du skylder ham at gå over og tage en snak med ham, for det der er ikke okay. Så kommer han så over, og vi står ude i et køkken og snakker, og vi ender med at snakke i halvanden time, og han står helt tæt op ad mig og fortæller mig, hvor dejlig, han synes jeg er, og hvor smuk han synes jeg er, og du skal vide, at alt jeg har sagt i programmet, det har jeg ment, og når jeg står her sammen med dig, kan jeg mærke, det blusser op igen og alle sådan nogle ting.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation

Blev taget med bukserne nede

Rasmus er overbevist om, at Jonas er vild med ham igen, og at de to nok skal finde ud af det, hvilket han kækt går ind og meddeler nogle af de andre fyre. Lykken varer dog kun i kort tid.

- Lige pludselig i løbet af den her fest, har den samme deltager fået at vide, at Jonas havde truffet en beslutning om at blive i Spanien og ikke komme tilbage til Danmark, om jeg havde hørt det. Der blev jeg hundrede procent taget med bukserne nede, for det øjeblik, hvor han skulle komme tilbage til Danmark, det var det øjeblik, hvor vores forhold skulle vende. Jeg vidste jo godt, at hvis han ikke kom tilbage, så var det slut, så var der ikke mere håb. Så jeg får det her at vide lige pludselig og får råbt igennem hele lokalet: Jonas, du og jeg, cigaret på altanen nu.

De to fyre går ud på altanen, og Rasmus konfronterer Jonas, som indrømmer, at det er en beslutning, han har taget. Han ville ifølge Rasmus gerne fortælle det ansigt til ansigt, men da han så kom til festen, ville prinsen alligevel ikke ødelægge stemningen. Det kunne Rasmus dog ikke bruge til noget, og efter den aften var det helt slut mellem dem, og Rasmus måtte gå hjem med et knust hjerte.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’ tilbage med stor ændring

- Jeg følte mig så til grin, jeg følte, jeg var blevet løjet så meget overfor. Jeg følte, at alt, hvad han har sagt til mig i løbet af programmet, har været straight up performance, for hvis du ærligt havde det sådan der med mig, så kan jeg ikke forstå, at du kan change your mind i det sekund, vi kommer hjem, for følelser stopper ikke bare fra en dag til den anden. Så jeg følte mig så taget i røven af ham. Jeg ved godt, han ikke er et svin, der har gjort det hele for penge, jeg ved, han også håbede og ønskede, men lige meget hvor meget han ønskede, så har han ikke lagt arbejde i det efterfølgende, fastslår Rasmus.

Pludselig var Rasmus ked af sin deltagelse og skulle samtidig med at bearbejde sin egen kærestesorg også bearbejde det faktum, at han inden længe skulle stå overfor hele Danmark og få udpenslet romancen og svare på spørgsmål omkring det nu mislykkedes forhold.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Efter ni års kamp er de endelig blevet forældre

En anden oplevelse for Jonas

Realityportalen har tidligere talt med Jonas om tiden efter ‘Prince Charming’. Han er ærgerlig over, at det hele endte, som det gjorde, men for ham handlede det om noget andet:

– Rasmus og jeg har to forskellige oplevelser af forløbet. Det var ekstremt hårdt for mig til sidst i forløbet, og i nogle uger prøvede jeg virkelig at holde kontakten med ham. Men distancen var svær, så det gik bare ikke. Jeg havde håbet, vi kunne mødes her i sommeren, og så se, hvad der kunne ske, og vi har også mødtes en enkelt gang, forklarede Jonas og fortsatte:

– Det var superhårdt for mig at komme ud af boblen. Jeg skulle jo dele min opmærksomhed mellem alle fyrene. Jeg havde et godt øje til Rasmus helt fra starten, men jeg kunne jo ikke kun satse på ham, sådan er det i det koncept. Det er synd, at det endte på den her måde, men jeg håber, jeg kan blive ved med at ses med Rasmus som venner.

LÆS OGSÅ: UH! Her er værterne i ny sæson ‘Vild med dans’

Har fundet kærligheden

Helt ulykkeligt endte det dog ikke for Rasmus, for som han tidligere har fortalt til Realityportalen så endte han med at møde en fyr, mens programmet kørte. Så selvom Rasmus og Jonas’ forhold ikke gik i den ønskede retning efter ‘Prince Charming’, har kærligheden alligevel indfundet sig hos Rasmus.

– Jeg vil gerne indrømme, at nogle gange, når man mindst forventer det, så finder kærligheden alligevel vej til dig. Så jeg kan bekræfte, at jeg den dag i dag har en rigtig dejlig mand i mit liv, som giver mig kærlighed og glæde. Det er dog stadig forholdsvist nyt, så jeg holder hans identitet hemmelig lidt endnu, fortalte Rasmus i forrige uge om sin nuværende status.

LÆS OGSÅ: SE BOLIGEN: Her bor de i ‘Prince Charming’

Hør hele podcasten her: