'Prince Charming'-hunk har fundet kærligheden

Nu viser han sin nye kæreste frem, men faktisk har de kendt hinanden i flere år.

Da 'Prince Charming' sluttede tilbage i august, var Jonas Löwik ikke i tvivl om, at han skulle vælge Rasmus Lindbjerg som sin udkårne, men efterfølgende røg den spirende romance lynhurtigt i vasken, da Jonas rejste tilbage til Spanien.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har 'Robinson'-deltagerne tabt sig

Men da sidste program rullede over skærmen, var der ikke mange tårer tilbage hos Rasmus, for der havde han allerede fundet en ny fyr. Han ville dog ikke afsløre, hvem det var, men nu tager han bladet fra munden og afslører, at han er blevet kærester med en fyr ved navn Dida Rahim. De to har dannet par i fem måneder, men det er slet ikke et nyt bekendtskab, afslører Rasmus.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Christel afslører ny tatovering.

- Vi mødte hinanden i byen gennem en fælles veninde for 2,5 år siden, hvor vi måske blev lidt optaget af hinanden, men vi forsøgte os alligevel som venner den første tid, indtil det førte til lidt mere. Vores flirt dengang endte dog hurtigt, da vi ikke helt ville de samme ting, fortæller Rasmus og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Prince Charming'-Rasmus om brud: Jeg blev taget med bukserne nede

- Vi stødte ind i hinanden, lidt efter jeg var kommet hjem fra 'Prince Charming' og begyndte at gå nogle turer for lige at catche up. Der gik alligevel lang tid, før jeg åbnede op omkring hele mit cirkus med Jonas, da jeg skulle holde det hemmeligt.

LÆS OGSÅ: Linse og Didde til bogforum: Bryder sammen på scenen

Han vil ikke være kendt

Rasmus faldt for Didas udseende og hans søde tilgang til ham som person, fordi Dida er god til at lytte og sætte ord på, hvordan han har det, hvilket er vigtigt for Rasmus, idet han selv er meget åben og følsom. Selvom Dida støtter Rasmus i, at han nu er et kendt ansigt, så er han noget mere privat som person.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

- Derfor har vi også lige begge to skullet finde fodfæste i vores forhold, før vi var klar på at offentliggøre det. Han har ikke et ønske om at blive et kendt ansigt, og jeg var ikke interesseret i at gå igennem endnu en “sad love story” i medierne så tæt på min historie med Jonas, så vi har lige skullet bruge noget tid bare ham og jeg for at finde ud af, hvilken retning forholdet skulle gå i, forklarer Rasmus, som uddyber:

- Jamen jeg er jo der, hvor jeg gerne vil satse på et forhold, der er fremtid i, og hvor vi gerne vil de samme ting, og på samme tid skal jeg også sikre mig, at vi følelsesmæssigt er det samme sted. Vi er meget forskellige typer og ser på verden forskelligt, men vi er enige om, hvad vi gerne vil med hinanden.

LÆS OGSÅ: Unikt indblik: Her opholder deltagerne sig efter ‘Robinson’

Se det søde billede af Rasmus og Dida herunder: