Forladt af ‘Prince Charming’: Nu har han fundet kærligheden

Han blev den sidste bejler i 'Prince Charming', men kærligheden udviklede sig ikke efter programmet. Nu har han fundet en anden mand.

Rasmus Lindbjerg var meget oprigtig med sine følelser til Jonas aka Prince Charming i Discovery-programmet, og da han stod som den sidste tilbage i programmet, så ønskede han at skulle blive sammen med Jonas, men sådan gik det ikke. Jonas rejste tilbage til Spanien efter optagelserne, og Rasmus har kun set ham få gange efter.

Men nu er det alt sammen fortid, og sorgerne er glemt, for en ny fyr har banket på og har stjålet Rasmus' hjerte.

- Ja, jeg har en kæreste i dag. Jeg har gået ret stille med dørene i forhold til mit kærlighedsliv siden 'Prince Charming', da jeg har oplevet, hvor svært det faktisk kan være, når alle dømmer og har en holdning til mit følelsesliv, skriver Rasmus i en spørgerunde på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Prince Charming'-Rasmus om brud: Jeg blev taget med bukserne nede

Sasha Louise fra 'Robinson' viser her sin kæreste Mark frem for første gang. Artiklen fortsætter under videoen. 

Rasmus vil gerne vise sin nye kærlighed frem til hele verden, men det har han ikke gjort endnu.

- Jeg er meget glad for ham, men vi har ikke travlt, og jeg respekterer også, at min kæreste har et andet forhold til privatliv, end jeg har, skriver Rasmus.

LÆS OGSÅ: Nynne taler ud om frieri, fængsel og kokain

Afviser rygter

Mange har skrevet til Rasmus og spurgt, om den nye kæreste mon er Mikkel fra samme datingprogram, da de to hænger meget ud sammen.

- Jeg er enormt glad for Mikkel, og han er helt sikkert noget af det mest betydningsfulde, jeg har fået ud af min deltagelse i programmet. Men Mikkel og jeg har aldrig datet efterfølgende, selvom det ville være et ret fedt efterspil til finalen, fortæller Rasmus.

LÆS OGSÅ: Ny 'Vild med dans'-deltager: Forhindret af graviditet

Rasmus mødte sin kæreste allerede for 2,5 år siden i byen gennem en fælles veninde.

- Vi fik allerede dengang hurtigt et godt øje til hinanden, men timingen var ikke rigtig på det tidspunkt, men for lidt tid tilbage mødte vi hinanden igen, og denne gang har vores hænder ikke sluppet hinanden, fortæller Rasmus, der håber, at han snart kan vise et billede frem af sin kæreste.

- Alt til sin tid, skriver han.

LÆS OGSÅ: Bro deler kærlighedserklæring til ny 'Paradise'-kæreste