Efter 'Først til verdens ende': Jeppe forlader Danmark

Jeppe har taget en stor beslutning.

Jeppe Saabye er ikke blevet mindre rejselysten efter at have deltaget i TV 2-programmet 'Først til verdens ende' med sin bror Nikolaj.

- Jeg har taget orlov og rejser afsted i 7-8 måneder. Det meste af tiden skal bruges i Barcelona, men jeg vil gerne forbi Thailand og Australien også, men Barcelona er det primære, fortæller Jeppe, der også har en god ven i Barcelona, men han rejser ikke afsted alene.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Kasper om romantisk date: Derfor kyssede vi ikke

- Min gode kollega og bedste veninde tager med, og så skal vi bare nyde livet og måske finde et arbejde. Jeg har sparet op, men der skal nok lidt arbejde til, hvis vi skal have det rigtig hyggeligt, griner Jeppe. For selvom Jeppe vandt en kvart million med sin bror, så er en stor del af præmien doneret til velgørenhed, mens den sidste del er gået til udgifter i forbindelse med turen til verdens ende.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne: Træt af kropsidealerne

Brødrene havde en mål på turen om at komme tættere på hinanden, hvilket de i den grad kom på turen, og selvom Jeppe nu rejser væk i længere tid, så er de ikke bange for at kaste det hele væk.

- Vi har allerede aftalt, at jeg skal hjem og være med til barnedåb, og så kommer Nikolaj også derned på besøg, fortæller Jeppe, og Nikolaj supplerer:

- Planen er helt sikkert at komme derned, for jeg vil virkelig gerne investere i det her, vi har sammen. Når man bliver ældre, ser man færre og færre, og der vil jeg helt klart gerne til Barcelona og besøge Jeppe, slår Nikolaj fast.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki: Viser nuttet datter