'Den store bagedyst' 2020 havde både søde deltagere, verdenshistoriens første 'Bagedyst'-kærestepar - og en sikker vinder fra start (Foto: Carsten Mol/DR)
'Den store bagedyst' 2020 havde både søde deltagere, verdenshistoriens første 'Bagedyst'-kærestepar - og en sikker vinder fra start (Foto: Carsten Mol/DR)

'Den store bagedyst' vender tilbage med store ændringer

Der er snart finale i 'Den store bagedyst', som for tiden kan følges på DR. Men allerede om få dage har en ny sæson premiere.

Lørdag gik det løs med kvartfinalen i 'Den store bagedyst', hvor fem deltagere i teltet blev skåret ned til fire, og Johanne Gormsen desværre måtte vinke farvel til en plads videre i konkurrencen.

Det betyder altså, at sæson nummer ti af 'Bagedysten' snart er ved vejs ende, hvilket er lidt trist for fans af programmet.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Silas og Lise fortæller om deres forhold efter at have danset sammen i så mange uger i 'Vild med dans'...

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Derfor gik det galt med Gunnvør

Heldigvis er der et stort plaster på såret. For allerede lørdag den 27. november kan man se 'Den store sukkerfri bagedyst' på DR2.

- Så må jeg endelig dele denne hemmelighed med jer! Jeg er sørme hoppet i bagedyst-teltet igen og denne gang står den på bagning uden raffineret sukker, skriver Anne Tirstrup, der deltog i konkurrencen i 2020, på Instagram.

LÆS OGSÅ: Kritisk udsigt i ‘Vild med dans’: Micki og Jenna forlader konkurrencen

Udover Anne Tirstrup deltager også Jesper Søvndal, Iben Devantie og Jesper Søndergaard Hemmingsen.

I 'Den store sukkerfri bagedyst' skal de rutinerede deltagere altså dyste i forskellige kagediscipliner, hvor raffineret sukker er skiftet ud med frugt og andre søde alternativer. Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo står igen klar som dommere til at bedømme kagerne.

Programmet bliver sendt på DR2 klokken 21.00 lige efter finalen i 'Den store bagedyst', der sendes klokken 20.00 på DR og DRTV.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne afslører: Her er min nye kæreste