Foto: All Over
Foto: All Over

CHOK: Tager Kris Jenner Caitlyn Jenner tilbage?

Der findes ikke mange par med lige så meget drama i bagagen som Kris og Caitlyn Jenner. Det chokerer derfor mange, at Kris nu overvejer, hvordan deres forhold skal se ud fremadrettet.

Manager, ’momager’ og realitymogul Kris Jenner er tilsyneladende ikke typen, der bærer nag. I hvert fald ikke, når det kommer til hendes tidligere mand, forhenværende Bruce Jenner, der efter sit kønsskifte går under navnet Caitlyn Jenner. 

LÆS OGSÅ: Kardashian-skilsmisse: Kris siger stop 

Caitlyn Jenner lever i høj grad af at holde foredrag om sit kønsskifte, og alt det indebærer, men på grund af corona, har hun ikke haft mulighed for at tjene til dagen på den måde. Og det er altså her, Kris Jenner kommer ind i billedet. Hun er hjernen bag en af de største realityserier nogensinde, nemlig ’Keeping Up with the Kardashians’, der har fulgt hendes og familiens liv i 20 sæsoner. Og noget tyder på, at Caitlyn Jenner godt kunne bruge Kris’ kreative ideer. I hvert fald har hun bedt ekskonen om hjælp med karrieren, hvilket særligt bonusdatteren Kourtney Kardashian er skeptisk omkring:

- Det overrasker mig, at hun (Kris, red.) overvejer at gå ind i det. Deres forhold har været så turbulent de sidste mange år, siger hun.

LÆS OGSÅ: Blachman amok og vildt upassende til Zulu Awards

Også Kim Kardashian er overrasket over, at Kris overvejer at gå ind i det, men støtter det dog:

- Jeg tror virkelig, min mor er traumatiseret, siger Kim, mens hun dog tror, det kan være en terapeutisk oplevelse at hjælpe Caitlyn med sin videre karriere.

Se, hvad Kris ender med i det fulde klip herunder: