Foto: All Over
Foto: All Over

Kanye West sagsøgt for næsten 2 milliarder

Kanye West er blevet sagsøgt, efter hans kommentarer om George Floyds død.

Han er vant til at trække overskrifter for sine hits, awards og sit tøjmærke Adidas Yeezy, men i den seneste tid er han desværre endt i medierne af de helt forkerte årsager.

Kanye West, der nu går under det borgerlige navn Ye, er således blevet sagsøgt for intet mindre end $250.0000, eller hvad der er svarede til ca. 1.980.000 milliarder kroner, skriver det amerikanske medie TMZ.

LÆS OGSÅ: Kris Jenner i tårer: Har ikke meget tid igen

Det er Roxie Washington, der har sagsøgt Kanye på vegne af hendes og George Floyds datter. Det skyldes de kommentarer, Kanye er kommet med i podcasten 'Drink Champs' vedrørende George Floyds død.

I podcasten fortæller Kanye, at det slet ikke var politibetjenten Derek Chauvin, der slog Floyd ihjel, men han skulle tværtimod være død af en overdosis af stoffet Fentanyl.

Artiklen fortsætter under videoen fra 'The Kardashians' afsnit 4.

Familien sagsøger Kanye West for blandt andet bagvaskelse, chikane og tort.

LÆS OGSÅ: Katerina smider bombe: Ingen i familien kan lide din kæreste

George Floyd blev verdenskendt i 2020, da han døde under en anholdelse, hvor politibetjenten Derek Chauvin knælede på Floyds nakke i næsten ti minutter, selvom Floyd sagde, at han ikke kunne få vejret.

Skandalen skabte bevægelsen 'Black Lives Matter', der har fokus på diskrimination og racisme rettet mod farvede. Bevægelsen har holdt demonstrationer over hele verden efterfølgende.

Psykisk syg

Senest var Kanye i vælten under modeugen i Paris, hvor han troppede op i en trøje med teksten 'White Lives Matter'.

Det er offentligt kendt, at Kanye West har diagnosen bipolar lidelse, som hans ekskone Kim Kardashian tidligere offentliggjorde, da Kanye kom i medierne grundet nogle kontroversielle udtalelser. Selv har Kanye udtalt, at han ikke ønsker at tage medicin, da det ødelægger hans kreativitet.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Bachelor-babe har fået en kæreste