Det er slut: Derfor slog de op

Khloé Kardashian er endnu en gang gået fra Tristan Thompson.

For få uger sidem blev hele verden (endnu en gang) bekendt med, at on/off-parret Khloé Kardashian og Tristan Thompson igen er gået fra hinanden.

Det sker, efter Khloé ellers åbent fortalte, at hun og Tristan var sammen igen, da hun sammen med familien satte sig ned til en reunion og så tilbage på deres ikoniske show i selskab med værten Andy Cohen. Det kan du se på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Christel afslører: Teitur lyver

Men i kølvandet på endnu en utroskabsskandale har Khloé endegyldigt fået nok.

Det skriver underholdningsmediet Just Jared.

CHOK: Reality-deltager udsat for gruppevoldtægt

Al tillid er borte

Khloé skulle angiveligt allerede have forladt Tristan for flere uger siden, da rygter om endnu en affære - denne gang med modellen Sydney Chase - endnu en gang så dagens lys. Sydney afslørede affæren i en podcast, og ifølge hende var Tristan stadig sammen med Khloé, da hans opsøgte hende.

- Khloé og Tristan forsøgte i nogle uger at arbejde sig igennem rygterne, men Khloé kunne ikke mere. Hun fortalte Tristan, at hun ikke havde mere tillid, og at deres forhold ikke stod til at redde. Hun prøvede virkelig, men følte sig for forrådt, skulle en kilde angiveligt have fortalt E! News.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe mobbes: Forstår det ikke

Tristan giver dog ikke op. Selvom parret er gået hver til sit, er han (som sædvanlig) ikke klar på at give op. I anledning af at Khloé har rundet 158 millioner følgere på Instagram, lagde hun et billede af sig selv og datten True på Instagram.

Tristan var hurtig til at kommentere billedet med to hjerter, hvilket Khloé ikke har reageret på. Tiden må vise, om han bliver tilgivet... Igen.

Se opslaget nedenfor:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Khloé Kardashian (@khloekardashian)

LÆS OGSÅ: Mundkurv efter utroskab: Kardashian-afsløringer kan koste Jordyn Woods dyrt