Venter barn: Alt om deres turbulente forhold

Det blev i går blevet bekræftet, at Khloé Kardahsian og ekskæresten Tristan Thompson venter endnu et barn.

Trofaste 'Kardashian'-fans ved, at forholdet mellem Khloé Kardashian og baskeballspilleren Tristan Thompson har været turbulent, lige siden de fandt sammen i 2016.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Venter barn med eks

Senest forlod Khloé ham, efter det kom frem, at han gjorde en anden kvinde gravid, imens han stadig var sammen med Kardashian-stjernen.

Det kan dog være svært at finde hoved og hale i kendis-parrets op- og nedture. Derfor har vi samlet dem her:

2016

Parret finder sammen. De bliver spottet flere steder sammen af paparazzier. Og i september samme år ses de sammen første gang som officielt par. Lykkelige og nyforelskede.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Khloé Kardashian (@khloekardashian)

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor blev 'Kardashian'-stjerne hasteindlagt

2017

Parret lever fortsat i lykkerus. De deler ofte romantiske billeder på Instagram. Rygter om graviditet begynder at florere blandt medier og fans, og Khloé Kardashian puster til ilden, da hun i et interview til ES Magazine afslører, at hun vil elske at blive gift med Tristan og stifte en familie.

I december 2017 går internettet så amok, da Khloé officielt annoncerer, at hun venter sit første barn med Tristan. Alt er fortsat fryd og gammen.

LÆS OGSÅ: WHAT! Kardashian vil spise lort

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Khloé Kardashian (@khloekardashian)

2018

Året starter godt ud. Det er året, hvor Khloé skal føde, og derfor bliver der både holdt babyshower og delt søde billeder af parret, hvor Kardashian-stjernen udtrykker sin kærlighed til Tristan.

LÆS OGSÅ: Uhh: Kendt realitypar vender tilbage til skærmen

I april, hvor Khloé er ni måneder henne, bliver NBA-stjernen fanget på kamera. Daily Mail bringer billeder af Tristan, der kysser med en anden kvinde på en klub i New York. Senere samme dag fremviser TMZ en overvågningsvideo fra et hotel i Washington, som er optaget den 7. oktober 2017, hvor Khloé var tre måneder henne i sin graviditet. Her ser man tydeligt Tristan kysse med to af de tre kvinder, han hænger ud med.

Kort efter skandalen føder Kardashian datteren True Thompson.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-Rosa i tårer: Stolt af svigersønnen

Se videoen, hvor Tristan kysser med to kvinder her: 

2019

Parret bliver i januar 2019 spottet hånd i hånd efter en date på en restaurant i Los Angeles. Men allerede i marts samme år bryder helvede løs. Rygterne florerer. Kendis-parret er gået fra hinanden. Og kort efter efter deres brud, kommer det frem, at Tristan har kysset med Kylie Jenners (Khloés lillesøster, red.) på det tidspunkt bedste veninde, Jordyn Woods. Tristan og Woods skulle angiveligt have kysset til en fest, som Tristan holdt. Det skrev TMZ.

Jordyn som ellers var en af Kardashian-familiens tætteste blev hurtigt frosset ud.

LÆS OGSÅ: TV 2-kendis i chok: Ramt af kræft

2020

Og selvom man skulle tro, at det nu er endegyldigt slut mellem kendis-parret, så holder de sammen datterens fødselsdag i april 2020. Det starter rygterne, at parret har fundet sammen igen. Det bekræfter de i august samme år.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian er i chok over Kris Jenners opførsel

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Tristan Thompson (@realtristan13)

2021

Khloé deler et billede af en stor diamantring på sin finger. Fans tror, at hende og Tristan nu er forlovede.  Hverken hovedpersonerne selv eller kilder tæt på har nogensinde bekræftet det rygte.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor blev 'Kardashian'-stjerne hasteindlagt

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Khloé Kardashian (@khloekardashian)

I december 2021 sker noget, der fik Khloés verden til at vælte. Tristan indrømmer, at han har haft en tre måneder lang, seksuelt affære med en kvinde ved navn Maralee Nichols, imens han også datede Khloé Kardashian. Marelee føder et barn og kort efter hæver hun, at Tristan er faren. Hun sagsøger ham og kræver børnepenge fra NBA-spilleren.

LÆS OGSÅ: 'Kardashian'-stjerne taler ud om chok-bryllup

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Maralee Nichols (@maraleenichols)

Herefter vælger Khloé at forlade Tristan endnu engang.

Ifølge TMZ og Page Six bliver en surrogatmoder insemineret i november med Khloé og Tristians fælles barn blot en måned før skandalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim Kardashian besøger paven i ulovligt outfit

2022

Kilder tæt på Khloé bekræfter overfor TMZ, at Kardashian-stjerne og NBA-spiller venter deres andet barn med hjælp fra en surrogatmoder. Samtidig fortæller kilderne, at parret ikke har planer om at finde sammen igen. Khloé er angiveligt klar til at klare opgaven som solomor.

LÆS OGSÅ: 'Kardashians'-stjerne slår vild rekord