Efter utroskab: Venter barn med eks

Khloé Kardashian venter sit andet barn med ekskæresten Tristan Thompson. Og det er på trods af utallige utroskabsskandaler.

Endnu engang bliver Kardashian-familien udvidet.

Khloé Kardashian venter nemlig sit andet barn med basketball-stjernen Tristan Thompson, som hun ellers forlod efter flere episoder, hvor han har været hende utro.

LÆS OGSÅ: WHAT! Kardashian vil spise lort

Denne gang er det ikke Khloé selv, der skal bære barnet. Det skal en surrogatmoder. Det erfarer det amerikanske medie TMZ, som har fået nyheden bekræftet af flere kilder tæt på Kardashian-stjernen.

- Vi kan bekræfter at True (datteren, red.) skal være storesøster til november. Khloé er utrolig taknemlig for surrogatmoderen, som har givet hende den her velsignelse, siger en repræsentant til familien i følge Page Six.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor blev 'Kardashian'-stjerne hasteindlagt

Fans af den populære Kardashian-familie og serien af samme navn ved, at forholdet mellem Khloé Kardashian og baskeballspilleren Tristan Thompson har været turbulent.

Parret har været fra hinanden og fundet sammen igen af flere omgange. Bruddene har bundet i Tristans utroskab, som han af flere omgange har bedrevet.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian er i chok over Kris Jenners opførsel

Meget tyder på, at surrogatmoderen blev gravid, inden Tristans seneste utroskab, hvor Khloé igen gik fra ham. Her gjorde han en anden kvinde gravid, mens han var sammen med Kardashian-stjernen.

Flere kilder fortæller til Page Six, at Khloé og Tristan ikke har fundet sammen igen på trods af en en lille ny på vej.

I forvejen har de en datter sammen, True Thompson på fire år.

LÆS OGSÅ: Kourtney Kardashian gift igen: Denne gang er det ægte