Ærlig Kylie Jenner om tiden efter sin fødsel: Det er hårdt

Kylie Jenner mener, at der skal være mindre skam og mere åbenhed, når det kommer til efterfødselskroppen. Derfor tager hun selv bladet for munden og fortæller om sine oplevelser.

Selvom det florerer med billeder i medierne af Hollywoodstjerner i bikini, der 'kom af med 'babyvægten' på fire uger.', så er det langt fra alle der oplever, at tiden efter en fødsel er nem. I en story på Instagram åbner Kylie Jenner op om sin tid efter fødslen. For selvom man hedder Kylie Jenner og har 318 millioner følgere på Instagram, er en fødsel stadig hård for krop og sjæl.

- Jeg vil bare lige sige, at tiden efter fødslen har ikke været nem. Det har været meget hårdt både mentalt, fysisk og spirituelt, starter den amerikanske realitystjerne.

LÆS OGSÅ: Nyt realitypar

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Martin Jensen fortæller om dødstrusler under 'X Factor'... 

I Februar 2018 fik Kylie sit første barn med rapperen Travis Scott, og for seks uger siden blev parret igen forældre, da influenceren fødte lille Wolf Webster.

- Jeg ville ikke lade som om, det hele var, som det var før, uden at sige noget. For vi kan alle læse ting på internettet, og det kan hurtigt se meget let ud for nogle, og det lægger et vis pres på os andre. Men det har heller ikke været nemt for mig. Det har været hårdt, og det ville jeg bare lige sige, siger Kylie og fortsætter med et lille opråb.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører hemmelig regel

- Det er okay, ikke at være okay. Jeg har puttet meget pres nedover mig selv, men nu husker jeg mig selv på, at jeg har skabt et helt menneske. En smuk og sund dreng, slutter hun.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-fyr dropper programmet