Afslører utroskab og familieforøgelse

Nu indrømmer Khloés ekskæreste, at han er blevet far igen.

Rygterne har længe floreret omkring Khloé Kardashians ekskæreste og hans utroskab, mens de to stadig var kærester, men nu er det endelige bevis faldet. Det viser sig nemlig, at Tristan Thompson er blevet far for tredje gang som følge af et sidespring tilbage i marts 2020, det afslører han selv på Instagram.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende status på sit forhold til Mikkel.

- I dag afslørede faderskabstesten, at jeg er far til Maralee Nichols baby. Jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger. Nu da faderskabet er blevet fastslået, ser jeg frem til at opdrage vores søn i fællesskab. Jeg undskylder overfor alle dem, jeg har skuffet eller såret i denne sag både offentligt og privat, skriver Tristan i en story på Instagram og fortsætter med en hilsen til Khloé i den næste story:

LÆS OGSÅ: Cengiz måtte på politistationen inden ‘Fangerne på fortet’

- Khloé, du fortjener ikke det her. Du fortjener ikke den hjertesorg og ydmygelse, jeg har været skyld i. Du fortjener ikke den måde, jeg har behandlet dig på igennem årene. Mine handlinger har ikke stemt overens med den måde, jeg ser dig på. Jeg har den største respekt og kærlighed til dig, uanset hvad du måtte tro. Jeg er så utrolig ked af det.

LÆS OGSÅ: CHOK: Indlagt Kia er blevet politianmeldt 

Allerede kort tid inden fødslen af Tristan og Khloés datter, True, tilbage i 2018 kom det frem, at Tristan havde været Khloé utro, men alligevel har 'Keeping Up With The Kardashians'-stjernen valgt at tage ham tilbage af flere omgange. Men lige nu danner de to altså ikke par og har ikke gjort det siden i sommer, selvom noget kunne tyde på, at Tristan stadig gerne vil have Khloé tilbage.

Se Tristans nye søn herunder.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Maralee 🦋 (@maraleenichols)