Sådan skete det: Hotelmedarbejder deler grumme detaljer om røveri

Kim Kardashian blev i 2016 udsat for et røveri i Paris, der kostede hende smykker for mere end 10 millioner dollars.

I 2016 var Kim Kardashian i Paris for at deltage i Paris fashion week. Den superrige realitystjerne havde indlogeret sig på et af byens fineste hoteller, men en aften, hvor hun var alene på værelset, fik hun uønsket besøg af indbrudstyve, der truede hende på livet og endte med at gå derfra med smykker for mere end 10 millioner dollars (omkring 70 millioner danske kroner).

En af hotellets medarbejdere har i et eksklusivt interview fortalt præcis, hvad der skete, og det kan man se i videoen nederst.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par sønderknust: Mister 1-årig datter i ulykke

Her fortæller han, at han blev truet med pistol og ikke havde andet valg end at følge tyvenes ønsker. Egentlig var deres mål slet ikke Kim, fortæller han.

- Det er et eksklusivt og meget privat hotel, og det vidste tyvene godt. De ville bare ramme enhver velhavende gæst. Men da der ikke dukkede gæster op, besluttede de sig bare for at bryde ind i alle lejlighederne. Kims var den første, fordi hun boede på første sal.

Tyvene var umiddelbart ude efter penge, og Kim tilbød dem de 1000 euro, hun havde på sig sammen med sin ring, der var mere end 4.5 millioner dollars værd.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashians bedste veninde afslører: Sådan har hun det efter røveriet

Da Kims bodyguard, der var ude for at beskytte søstrene Kourtney og Kendall, ringede til Kim uden svar, tog tyvene benene på nakken og efterlod Kim på badeværelsesgulvet med hænder og fødder bundet.

Se alle detaljerne i videoen nedenfor:

LÆS OGSÅ: Masseanholdelser efter Kardashian-røveri

LÆS OGSÅ: Kan du kende ham? Gammel paradiso tjekker ind igen