Skal Kourtney Kardashian giftes?

Noget tyder på, at bryllupsklokkerne godt kunne ringe for den ældste Kardashian-søster.

Der er vist ingen, der kan være i tvivl om, at forholdet mellem reality-stjernen Kourtney Kardashian og trommeslageren fra Blink 182, Travis Barker, er hedt, men nu tyder det også på, at det er forholdet, der vil holde for Kourtney Kardashian. Parret går nemlig ifølge det velinformerede sladder-magasin E! Online i giftetanker.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang skal være med i 'Vild med dans'

Magasinet har talt med flere kilder tæt på parret, som fortæller, at de både er stormende forelskede, men også har et utrolig sundt forhold, som ikke ligner nogle af dem, Kourtney tidligere har haft. Travis behandler nemlig Kourtney som en dronning, og nøglen til forholdets succes skulle ligge i, at parret har været nære venner og naboer i et årti, inden de fandt sammen som kærester.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

- Det var en øjeblikkelig forbindelse og et bånd, som har været der, lige siden de blev romantisk involveret. Kourtney og Travis har talt om ægteskab, de er seriøse omkring forholdet, lyder det fra kilden tæt på parret.

Kourtney Kardashian har ellers tidligere sagt, at ægteskab ikke var så vigtigt for hende, men nu lyder det altså til, at piben har fået en anden lyd.

LÆS OGSÅ: Michaela slår fast: Jeg afsluttede forholdet, fordi Casper mødtes med Uyen