AFSLØRING: ‘Paradise Hotel’-deltager med i ‘Prince Charming’

I dagens afsnit af 'Prince Charming' på discovery+ tjekker ikke bare én, men to nye fyre ind i huset i kampen for at finde kærligheden og vinde prinsens (Jonas Løvik) hjerte.

De to nye deltagere er har begge været på tv før, men i hver deres program. Cain er kendt som deltager af realityprogrammet 'Paradise Hotel', hvor han brugte programmet til at springe ud som homoseksuel, og Sander er kendt som finalist til 'Melodi Grand Prix' i 2020, hvor han blev nummer to.

LÆS OGSÅ: SE BOLIGEN: Her bor de i ‘Prince Charming’

De to nye deltagere afbryder en date med bejlerne og Jonas, og selvom Jonas ser ud til at være glad for de to nye gæster, så er de øvrige bejlere det ikke.

- Jeg orker to nye fyre lige så meget, som jeg orker at starte forfra igen, og det er lig nul, fortæller Amir i programmet.

LÆS OGSÅ: KÆMPE DRAMA: 'Paradise'-par svines til af youtuber

LÆS OGSÅ: ULYKKELIG FORELSKET: Amir og Mikkel fra ‘Prince Charming’ afslører fortid

Den tidligere 'Paradise Hotel' deltager Cain kan da også godt fornemme modstanden fra de andre fyre.

- Jeg kan tydelig mærke, at der er nogen, der har valgt at se sig sure på mig, de vil ikke snakke til mig, og hvis jeg prøver at spørge dem om noget, så får jeg bare at vide; "det er ikke dig, jeg snakker til lige nu". De var så sure, fortæller Cain til Realityportalen om mødet med bejlerne.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe jagter brystmælk til søn

Cain udpejer Mikkel og Rasmus som de bejlere, der har mest modstand over for de nyankomne gæster til huset, hvilket også kan ses i klippet herunder:

Kender Elias i forvejen

Cain og Elias kendte hinanden hjemmefra, og selvom de er enige om, det var et glædeligt gensyn, så gav det også nogle udfordringer.

- Da jeg så Elias, blev jeg glad og tænkte, at der måske var en, jeg kunne læne mig lidt op af, fortæller Cain, men det blev dog ikke tilfældet.

LÆS OGSÅ: Fra ‘Prince Charming til ‘Paradise Hotel’

- Vi havde det sjovt i huset mig og Elias, men de private samtaler var der ikke noget af, fortæller Cain til Realityportalen.

Cain (Foto: Krestine Havemann)
Cain (Foto: Krestine Havemann)

Cain er dog ikke skuffet over Elias, han kan godt se, at Elias var kommet tæt ind på nogle af fyrene, som bestemt ikke kunne lide Cain.

- Jeg fik i hvert fald ikke et ben ind i deres gruppe. Jeg var kommet for kærligheden, og det, tror jeg, irriterede dem endnu mere, fortæller Cain.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og Ibi Støving springer ud som sangere

Elias ville ikke miste sin nye relation, selvom Cain var kommet ind i programmet.

- Det var lidt ambivalent at se Cain. Det var naturligvis et glædeligt gensyn, men jeg fik hurtigt opdaget, at Cain ikke kom bedst ud af det med dem, jeg kom bedst ud af det med. Og det skulle for alt i verden ikke blive et problem for mig, på trods af Cain selvfølgelig skulle føle sig velkommen og godt tilpas, forklarer Elias til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne springer ud som OL-vært

Følte sig ensom

Cain kunne i starten kun grine af de andre fyres modstand, men det blev med tiden svært.

- Til at starte med kunne jeg bare grine af det. Der er jo et helt produktionshold, som jeg kunne læne mig op af, men det var da lidt ensomt. Det var jo ikke så meget, vi så Jonas om dagen, så jeg skulle ligesom prøve at finde en måde at være med de her gutter på, og det var bare rigtig svært, for jeg blev ikke lyttet til, og jeg blev ignoreret, så jeg var nødt til bare at gå mine egne veje, fortæller Cain, der kom på værelse med Andreas, som en af de eneste tog godt imod ham.

LÆS OGSÅ: UH! 24-timers daten var meget mere romantisk, end man ser på tv

Ifølge Cain har hans entre i huset fået rusket op i det hele, og programmet bliver i hvert fald ikke kedeligere på sigt.

- Jeg vil ikke sige så meget, andet end jeg er kommet for kærligheden, og jeg gør ikke, hvad de andre fyre beder mig om, slutter Cain.

Se afsnit fire af 'Prince Charming' nu på discovery+.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Stine afslører: Ville forlade programmet kort inden 24-timers daten