Ærgerlige Kasper: De andre var klogere end mig

Kasper Gregersen kunne måske godt have tænkt sig et andet look, inden han kom ind i programmet.

Kasper Gregersen blev i dagens afsnit af 'Prince Charming' på discovery+ bedt om at aflevere sit slips, hvilket betyder, at han ikke længere er med i kampen om kærligheden til prinsen i programmet, Jonas Løvik.

Som det ses i programmet er Kasper og de andre deltagere både chokeret og sure over den beslutning. Til Realityportalen har Kasper udtalt, hvor meget han synes om Jonas.

LÆS OGSÅ: ULYKKELIG FORELSKET: Amir og Mikkel fra ‘Prince Charming’ afslører fortid

- Jonas er jo pisse hamrende flot hele tiden. Han er både pæn med og uden briller, han er flot med og uden tøj på, og det er jo pisse irriterende, at han ser perfekt ud, fortæller Kasper og fortsætter:

- Der er jo ingen, der er helt perfekt, så jeg ledte efter noget uperfekt, men jeg synes ikke, jeg kunne finde det på ham, og det irriterede mig. Han er bare sådan en pæn dreng hele vejen igennem. Jeg manglede at se hans skæve tå.

LÆS OGSÅ: Udfordringer i forholdet: Remee og Mathilde overvejer familiesituationen

Ærgerlig i situationen

Kasper stod ikke selv så perfekt, som han kunne i programmet, hvilket skyldes lockdown hos frisørene inden optagelserne.

- Alle drengene var nyklippet. Jeg var den eneste, der ikke havde klippet mit hår. Jeg troede ellers, det var lockdown, og at vi skulle være fælles om at være klamme og se grimme ud, men det skulle vi så åbenbart ikke. Det synes jeg var mega nederen, forklarer Kasper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Liv Martine afslører sønnens navn

Ifølge Kasper var alle de andre drenge nyklippede, havde fået lavet bryn og læber.

- Jeg tænkte, de er sgu da klogere, end jeg er, griner Kasper, der ikke gider fortryde sin beslutning om ikke at lade sig klippe inden programmet.

Kasper Gregersen i 'Prince Charming' (Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark)
Kasper Gregersen i 'Prince Charming' (Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark)

LÆS OGSÅ: Casper taler ud om frieri i sidste afsnit af 'Bachelor'

- Hvis du ikke kan klare mig, når jeg ser grim ud, så skal du heller ikke have mig, når jeg ser gudesmuk ud, forklarer Kasper, der kun havde problemer med at tiltrække prinsen.

- Jeg kunne alligevel godt charmere mig ind på nogle af drengene, så det var fint, afslører Kasper.

Flere af de andre bejlere havde det stramt med ikke at kunne komme i fitness og solarie inden optagelserne til programmet på discovery+.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-vinder i nyt tv-program: Tilmeldte sig i en brandert