Wow! Så meget har Jesper tabt sig siden 'Den store vægtkamp'

'Den store vægtkamp' har ændret Jespers liv, og han har været vedholdende, selvom han røg ud i program to.

Det blev desværre et farvel til en noget overrasket Jesper i andet afsnit af 'Den store vægtkamp' på TV3, men det har langt fra været et farvel til en sundere livsstil. Programmet er optaget tilbage i april, og den ihærdige Jesper har tabt sig rigtig mange kilo siden da.

- Jeg har holdt ved, og på nuværende tidspunkt har jeg tabt mig 24 kilo, fortæller han til Realityportalen.dk

LÆS OGSÅ: HOT DIET: Kim Kardashians ny slankekur

Og træningen er blevet en fast del af Jespers hverdag. Faktisk så fast, at han er lige nu er i lidt af en krise, fordi et par trykkede ribben betyder, at han har måtte holde en tvungen pause.

- Min kone siger, at hun godt kan mærke, at træningen betyder meget for mig. Jeg har været irritabel over, at jeg ikke har kunnet træne. Jeg higer virkelig efter at komme ned og træne. Der mangler virkelig noget i min hverdag, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup

Far-Torben er stadig en vigtig støtte

Han har dog ikke siddet stille i sofaen, for far-Torben, som også er Jespers støtteperson i 'Den store vægtkamp', har sørget for, at han holder sig igang.

- Min far har hevet mig ud på et par lange gåture i stedet for træningen, for som han siger: "Det er bare dine ribben, det er ikke dit hjerte, den er gal med", så der er ingen undskyldning for ikke at være aktiv, griner Jesper.

LÆS OGSÅ: Værter på nyt TV3-program: Vi vil ikke sammenlignes med ‘Min fede træner’

Et helt nyt liv

Det har betydet virkelig meget for Jesper at medvirke i 'Den store vægtkamp', og han er dybt taknemmelig for alt det, der er fulgt med deltagelsen.

- Mit humør er forbedret rigtig meget. Og så kan jeg lave ting med min familie. Jeg har en masse overskud. Programmet har forandret mig, og jeg kommer aldrig til at se ud, som jeg gjorde før. Jeg er så evig taknemmelig for det her. Jeg har fået en ny chance på livet, og den har jeg tænkt mig at drage fuld nytte af. Det har virkelig vendt op og ned på hele mit liv, og det er jeg bare så glad for, fortæller Jesper.

Du kan høre Jesper fortælle meget mere om, hvordan det går ham på Viafree.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amanda afslører: Sådan holder jeg den slanke linje

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.