Kasper og Josefine fra 'Love Island' (Foto: TV3)
Kasper og Josefine fra 'Love Island' (Foto: TV3)

WHAT! Realitypar on and off: Nu er det endegyldigt slut

Josefine gav Kasper en sidste chance, men det gik ikke. Nu har hun fundet ud af, at han har løjet over for hende.

Det har været en følelsesmæssig rutschebanetur for Josefine Von Spreckelsen og Kasper Thor Vestergaard, siden de mødte hinanden i realityprogrammet 'Love Island' i 2018. De startede ud som venner, men der sneg sig langsomt romantiske følelser ind på især Kasper, og efter turtelduerne vendte hjem fra realityeventyret på Gran Canaria, gav de forholdet et reelt skud.

Siden har de været frem og tilbage i det turbulente forhold, og det var en brødebetynget Kasper, som i januar kunne fortælle Realityportalen, at han havde slået op med Josefine, men gerne ville have hende tilbage. De seneste måneder har der været stille på linjen.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Amanda er gravid: Måtte alene til scanning

Nu tager Josefine dog bladet fra munden og fortæller til alles overraskelse, at realityparret faktisk gav forholdet endnu en chance, efter at Kasper kom kravlende tilbage på sine knæ.

- Vi prøvede igen og var faktisk kærester, da den sidste artikel om os kom ud. Vi har været kærester igen i 3,5 måneder, og det er ikke så længe siden, vi sluttede det igen, fortæller 'Love Island'-baben til Realityportalen.

Ikke klar til at slå sig ned

Kasper har tidligere fortalt til Realityportalen, at Josefine er mere moden, end han er, og at han derfor ikke kunne give hende det, hun ville i et forhold. Men han kom åbenbart på bedre tanker og lovede hende, at han nu var klar.

- Kasper lovede mig, at han ville gøre tingene bedre, og at han gerne ville bo sammen alligevel. Men det blev ikke holdt, og vi endte i en masse diskussioner, som ikke er sundt for nogen af os, fortæller Josefine i dag til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk drømmer om at blive den nye reality-familie i Danmark

Kasper erkender, at han var uforbederlig på nogle punkter, og at de mange diskussioner ødelagde forholdet. Det er på tide at smide håndklædet i ringen.

- Vi fungerede bare ikke. Og efter vi har prøvet så mange gange, som vi nu har, så var det helt klart på tide at stoppe det helt. Der var alt for mange diskussioner og skænderier. Der var nogle ting, som jeg ikke kunne ændre og gøre bedre lige pt, ligesom at der var nogle ting, som hun ikke kunne ændre. Vi var nok desværre bare en dårlig cocktail, fortæller Kasper til realityportalen.

Kan ikke tilgive løgnene

Af erfaring ved vi, at man aldrig skal sige aldrig, når det kommer til det fynske realitypar, men begge parter understreger dog, at det denne gang er anderledes.

- Jeg har efterfølgende fundet ud af, at han har løjet over for mig, så det er endegyldigt slut imellem os, lyder det hårde melding fra realitybaben.

LÆS OGSÅ: Annas had-forhold til paradiso: Når vi talte sammen, var det fuldt ud fake

Også Kasper er fast besluttet på ikke at give forholdet endnu et skud.

- Det ville være dumt af os. Den skulle gerne være helt slut nu, fortæller han og tilføjer, at han intet ondt har at sige om ekskæresten.

- Hun har betydet utrolig meget for mig i mit liv. Vi passede bare desværre ikke sammen.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Cengiz om 1-års bryllupsdag: Sådan skal det fejres