Wafande efter Pitzner-drama: Klar til ‘Vild med dans’

Der er noget, der tyder på, at musikeren er kommet sig oven på den dårlige oplevelse, da han sejlede 'Over Atlanten' med fem andre danske kendisser. Han er i hvert fald klar til endnu en tv-forpligtelse.

Når TV2 fredag den 18. oktober igen sender 12 par ud på Danmarks største dansegulv, er Wafande blandt deltagerne. Det erfarer HER&NU. Dermed er der lagt op til et kæmpe drama. Den 37-årige musiker er kendt som en bestemt herre, der ikke er bange for at sige sin mening.

Det kunne man senest opleve i Dplays realityshow 'Over Atlanten', hvor hans dårlige humør og hans nære forhold til diamantdronningen Katerina Pitzner var et gennemgående tema. Det var da også blot 45 minutter efter, de var stævnet ud fra Lanzarote på den 3.000 sømil lange tur, at han mistede lysten til at være med. Desværre kunne kunne han først komme i land igen på St. Martin i Caribien, så det blev tre lange uger for både ham, men især de øvrige medvirkende.

Wafande lavede næsten ikke andet end at brokke sig i 'Over Atlanten', men fandt alligevel melodien med diamantdronningen Katerina Pitzner (Foto: Carsten Andersen)
Wafande lavede næsten ikke andet end at brokke sig i 'Over Atlanten', men fandt alligevel melodien med diamantdronningen Katerina Pitzner (Foto: Carsten Andersen)

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Uhyggelig sandhed bag telefonsamtale mellem Peter Madsen og kæreste

Blandt de øvrige deltagere i 'Vild med dans' er Hilda Heick, 74, der i sidste uge bekræftede over for Ekstra Bladet, at hun endelig føler sig i så fysisk god form, at hun tør være med. Det var planen, at hun allerede forrige år skulle have været med, men det satte problemer med slidgigt i foden en stopper for. Ifølge HER&NU's oplysninger skal Heick danse med Thomas Evers Poulsen, men som med alt andet holder TV2 kortene tæt ind til kroppen, når det gælder deltagerne.

Det har heller ikke været muligt at få bekræftet hverken fra Wafande selv eller tv-stationen, at han skal have danseskoene på.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy på hospitalet med pludselig blødning

LÆS OGSÅ: Steffen fra ‘Landmand søger kærlighed’ deler stor nyhed