'Vild med dans'-Daniel afslører: Det sker ikke igen

Der var én ting ved Daniels dans i Det Kongelige Teater, som ikke gentager sig.

I går var en storslået aften i 'Vild med dans', da livescenen var flyttet til Det kongelige Teater til fordel for det store Knæk Cancer show, hvor der i går blev samlet mere end 20 millioner ind til Kræftens Bekæmpelse.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Cecilie Schmeichel fik blackout

På denne ganske særlige aften valgte Daniel et ganske særligt outfit, som man ikke har set ham i tidligere. Han havde nemlig valgt to lange bukseben, så hans benprotese var skjult.

- Jeg skulle levere en dans, som jeg altid har gjort. Det har mere været optakten for mig og det med at se sin egen dans til træning med lange bukser på, og hvordan det så ud. Jeg håber, det kom igennem på skærmen, og at folk nød det på en anden måde, fortæller Daniel til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Mille Funk rørt til 'Vild med dans': Derfor begyndte jeg at græde

For Daniel var der en helt særlig symbolik ved at have lange bukser på ved netop denne aften.

- Det, der var meningen med dansen og årsagen til de lange bukser, var, fordi vi gerne ville dedikere dansen til folk, der har en sygdom eller et handicap, man ikke umiddelbart kan se. Det er så nemt for mig at skjule min protese ved at tage lange bukser på, og derfor ville jeg gerne dedikere det til dem, fortæller Daniel og afslører, at det ikke vil ske igen.

- Det her var en enkeltstående aften, så fremadrettet vil jeg have en kort buks på igen, slår Daniel fast.

LÆS OGSÅ: Sonnys forældre til 'Vild med dans': Stort 10-tal herfra