Ung mor har fundet sig selv: Jeg har ikke lyst til flere børn

Som det ser ud lige nu, så skal 'De unge mødre'-deltageren ikke have flere børn.

Luna Munk kan i en alder af 25 år kalde sig mor til tre, og som det ser ud lige nu, så forbliver det sådan for hende i fremtiden. Som faste seere af 'De unge mødre' vil vide, så gik hun sidste år fra børnenes far, og det har kastet hende ud i lidt af en forvandling. Det fortæller hun mere om i det kommende afsnit af reportageserien.

LÆS OGSÅ: Ung mor er flyttet sammen med kæresten: Vi elsker det alle!

LÆS OGSÅ: Ung mor gik fra kæresten: Nu blomstrer kærligheden på ny

- Efter jeg er gået fra børnenes far, er det ligesom om, at jeg har fundet mig selv igen, og jeg er begyndt at sætte mig selv lidt mere i fokus. Jeg havde glemt mig selv rigtig meget, fordi jeg førhen levede meget som om, at jeg skulle please alle andre end mig selv. Jeg havde det egentlig fint nok med det, men jeg kan godt mærke, at jeg manglede noget, og nu er jeg begyndt at tænke rigtig meget på mig selv, fortæller hun i afsnittet.

Her tager hun seerne med ud at løbe, og man får et indblik i det imponerende vægttab, hun har gennemgået i den seneste tid. Og så fortæller hun, hvad forvandlingen også har betydet for hende.

- Drømmen om at få flere børn er helt klart blevet skubbet lidt væk, da jeg har fået fokus på mig selv, og jeg kan også mærke, at der hvor jeg er lige nu, har jeg ikke lyst til at have flere børn. Det er egentlig dejligt at slappe lidt mere af i det og være glad og acceptere, at tingene er, som de er - og at jeg har tid til mig selv, og jeg kan løbe og gøre noget godt for mig selv.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om fødslen: Derfor fødte jeg på hospitalet

Du kan høre Luna fortælle mere om forvandlingen i videoen herunder, inden du kan se hele afsnittet tirsdag klokken 20:00 eller allerede nu på Dplay:

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn