UHH! Geggo afslører kønnet

Geggo skal føde til august, og nu løfter hun sløret for, hvilket køn hun og Cengiz venter.

Geggo og Cengiz har allerede datteren Alba på fire år, men til sommer bliver de forældre til endnu et barn. En scanning i det nyeste afsnit af 'Familien fra Bryggen' afslører, at der gemmer sig endnu en pige i Geggos babyhule.

Cengiz har kendt kønnet på barnet i flere uger, men i afsnittet får nu også Geggo kønnet at vide ved at springe en balon, som drysser løs med lyserød confetti.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-stjerne er blevet indlagt

- Jeg synes, det er lidt hyggeligt med en lille pige, lyder det begejstret fra Geggo, og der lyder høj jubel fra familien, som alle er mere end tilfredse med endnu et hunkøn til familien.

- Vi glæder os til at udvide familien med den dejligste lillesøster, som allerede har givet mor ufatteligt mange bump på vejen - men jeg elsker sgu alligevel at gro hende i maven, skriver den vordende mor på sin Instagramprofil torsdag aften.

LÆS OGSÅ: UH! Anna og Oliver glæder sig til at blive forældre

Far ville have en søn

Cengiz har aldrig lagt skjul på, at han ønskede sig en søn. I første afsnit af denne sæson af 'Familien fra Bryggen' fortalte familiefaderen endda om en metode, der skulle gøre Geggo gravid med et drengebarn. Han mente nemlig selv, at han havde brug for mandligt selskab i familien, som nu primært består af kvinder.

- Ønsketænkning er, at mig og Stephanie får en dreng næste gang, for så har vi en dreng og en pige. Jeg skal se fodbold, og vi kan tage på stadion. Der er for mange piger omkring mig, lød det fra Cengiz i det første afsnit af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Gravid realitybabe: En svær tid at være alene i

Fordelene ved at få en pige

I dag er Cengiz taknemlig for, at han fik kønnet at vide før sin hustru, så han kunne nå at forberede sig mentalt på endnu en pige.

- Jeg er faktisk glad. Nu får jeg to piger, og jeg ved, at Alba bliver rigtig glad, fortæller Cengiz i det nyeste afsnit.

LÆS OGSÅ: Misforstået Amalie lagt for had: Jeg er ikke racist

Der er nemlig flere fordele ved at få en datter, når man allerede har en af slagsen.

- Vi har en hel masse tøj, fra da alba var lille, som jeg ikke har nænnet at smide ud, og nu kan jeg bruge det. Og udover det er det mega fedt for Alba at få en lillesøster. Det er næsten det vigtigste faktisk. At hun kan have en at lege påklædningsdukke med, lyder det optimistisk fra Geggo.

Afsnittet af 'Familien fra Bryggen' kan allerede ses på Viaplay nu, og ellers sendes det på TV3 torsdag den 18. juni klokken 20.

LÆS OGSÅ: Geggos store sorg: Hendes hund Baby er ramt af kræft

Se opslaget herunder, hvor Geggo afslører kønnet

LÆS OGSÅ: Geggos store sorg: Hendes hund Baby er ramt af kræft

LÆS OGSÅ: AD! Presset Robin kaster op for rullende kamera