TOUR DE FISS’ vol. 2

Så er venneparret Gunne og Blæs klar til at indtage skærmen i aftenens afsnit af ’Sommer i Sunny Beach’ i bedste ’Tour de fiss’ stil! De lover os, at det bliver vildere, sjovere og hurtigere end sidste år, men i år kan vi forvente os lidt flere damer.

"Har jeg fået fis’, har jeg, åh har jeg, den ligger lige på kanten! Øh nej, nej jeg har ikke fået fisse". Det er kongecitater som dette, vi husker Gunne og Blæs for. Og i år gør de det igen, men denne gang lover Blæs os damer.

-Ja jeg har da lavet lidt damer i Sunny og det gjorde min bedste ven Gunne også. Lidt "Tour de fiss" må man nok kalde det, griner Blæs, da Realityportalen spørger ind til aftenens afsnit.

LÆS OGSÅ: Blæs: Jeg lavede 8 damer i Sunny

Gunne havde dog en kæreste inden, han tog på ferie, men det holdt ikke længe.

-Ja, jeg havde kæreste på, da jeg tog derned. Da jeg ankom til Sunny, var min dame dernede, og havde været der i 11 dage. Vi tog så i byen sammen første aften, og næste morgen var vi ikke sammen mere, så det forhold holdt ikke, forklarer Gunne og fortsætter:

-Men det skulle ikke ødelægge min ferie, at jeg så mistede min kæreste. Jeg ville ikke gå og være ked af det de næste 13 dage, det kunne jeg sgu gøre, når jeg kom hjem. Så i de 13 dage gav jeg den selvfølgelig max gas, griner fynboen.

I år de medbragt Gunne og Blæs vennen Patrick. En gut, som heller ikke var bleg for at lave damer, uanset nationalitet og størrelse, fortæller Blæs med et smil på læben.

-I år har vi taget en lille gris med, som hedder Patrick og han lavede en dame i Sunny, hun var tysker og en meget stor pige må man sige, griner han.

LÆS OGSÅ: Så fik de endelig noget på den dumme

Drengene glæder sig til at se sig selv på skærmen igen. I aften skal de hygge med lækker mad foran tv’et, og de lover os et godt grin.

-Der kommer mange sjove ting med igen i år, det er det, folk kan lide, fortæller begge drenge.

-Ferien blev vildere end sidste år ! Det får i at se i de kommende afsnit, lover drengene.

Husk at se med i aften klokken 21.00 på TV3.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.