STORT CHOK: Nu lukker Kardashian-familien ned

'Keeping Up With the Kardashians'-søstrene lukker deres personlige apps ned.

I mere end ti år har Kardashian-familien delt ud af livet på godt og ondt i realityserien ‘Keeping Up With the Kardashians’. Millioner af mennesker følger på verdensplan med i familiens liv i serien og på de sociale medier, hvor interessen for deres liv er stor.

Ved siden af realityserien har flere af familiemedlemmerne dog haft gang i deres egne projekter, og både Kim, Khloé, Kourtney, Kylie og Kendall har holdt deres følgere opdaterede via deres personlige apps, hvor de har delt alt fra hverdagsbilleder til opskrifter. Men det er slut nu.

LÆS OGSÅ: Stort stjernepar går fra hinanden kort efter fødslen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af 'Keeping Up With the Kardashians'-familien.

LÆS OGSÅ: Blac Chyna håner Rob Kardashian: Kan ikke betale børnebidrag

På søstrenes hjemmesider afslører de, at der fra udgangen af året ikke længere vil komme nyt indhold ud på deres apps.

- Vi har haft en utrolig oplevelse med at holde jer alle opdaterede på vores apps i de seneste par år, men vi har truffet den svære beslutning, at vi ikke fortsætter med at gøre det i 2019. Vi håber virkelig, at I har nydt denne rejse lige så meget, som vi har, og vi glæder os til fremtiden, står der nu på Kim Kardashians hjemmeside, mens Khloé Kardashian og Kylie Jenner har delt samme besked.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kardashian-familien dropper stor tradition

- Stor tak til jer alle, fordi I har været en del af denne rejse. Selv om min app nu stopper, så glæder jeg mig meget til at vise jer, hvad 2019 byder på, skriver Kourtney Kardashian på sin hjemmeside og tilføjer, at man må følge hende på Instagram, hvis man fortsat vil være opdateret på hendes liv.

- Jeg ser frem mod det nye år, hvor mine mål og prioriteter ændrer sig. Jeg har haft mere end to utrolige år med jer alle, men jeg har taget den svære beslutning, at jeg ikke vil opdatere min app i 2018. Jeg håber, I har nydt rejsen lige så meget, som jeg har gjort, og jeg glæder mig til at dele næste kapitel med jer, skriver Kendall Jenner.

Mon ikke vi nok skal se mere til alle søstrene i 2019, selv om det altså ikke længere bliver på deres personlige apps.

LÆS OGSÅ: Efter drama og utroskab: Nu vil Khloé og Tristan have barn nummer to